Pozdrowienia ze szlaków
Aaaa to na ten Javornik jechałeś, bo ostatnio było mówione o innym
Jawornik bardzo lubimy, szczególnie od strony skoczni.
Jak było?
P. S
Pani na drugim planie robi robotę 🤣
Jawornik bardzo lubimy, szczególnie od strony skoczni.
Jak było?
P. S
Pani na drugim planie robi robotę 🤣
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprocket73
- Kontakt:
Ja też przesyłam zaległe pozdrowienia, ale z zachodu, z Gór Łużyckich...
Fotka z najwyższego szczytu tego pasma - Luž - 793 m.n.p.m wykonana 3 maja, a wiec w ostatni dzień wędrówek...
Po raz pierwszy w Niemczech, po raz pierwszy w Górach Łużyckich, zamki, zabytki, skały, wieże widokowe i rozległe piękne panoramy. 100% nowości, 5 dni i ponad 100 km wędrówki na szlakach niemieckich Sudetów (i trochę czeskich). Ponad 2000 zdjęć (aż mi brakło miejsca na karcie pamięci i musiałem robić foty w jpg ). Piękna pogoda, 0% deszczu, czasami marzłem i chodziłem w zimowej czapce, czasami słońce spiekało i opalało...
Super spędzony czas, będzie co pisać w relacjach...
a w drodze powrotnej k. Jeleniej Góry w przydrożnej restauracji gdzie zatrzymaliśmy się na obiad spotkaliśmy nawet forumowicza - włodarza
Fotka z najwyższego szczytu tego pasma - Luž - 793 m.n.p.m wykonana 3 maja, a wiec w ostatni dzień wędrówek...
Po raz pierwszy w Niemczech, po raz pierwszy w Górach Łużyckich, zamki, zabytki, skały, wieże widokowe i rozległe piękne panoramy. 100% nowości, 5 dni i ponad 100 km wędrówki na szlakach niemieckich Sudetów (i trochę czeskich). Ponad 2000 zdjęć (aż mi brakło miejsca na karcie pamięci i musiałem robić foty w jpg ). Piękna pogoda, 0% deszczu, czasami marzłem i chodziłem w zimowej czapce, czasami słońce spiekało i opalało...
Super spędzony czas, będzie co pisać w relacjach...
a w drodze powrotnej k. Jeleniej Góry w przydrożnej restauracji gdzie zatrzymaliśmy się na obiad spotkaliśmy nawet forumowicza - włodarza
Ostatnio zmieniony 2023-05-05, 12:07 przez opawski1, łącznie zmieniany 2 razy.
MOJA STRONA O GÓRACH OPAWSKICH: http://www.goryopawskie.eu/
Za moment na Canal + Family będzie odcinek "Polska z góry - Łużyce Górne". To te okolice ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Dobromił pisze:Za moment na Canal + Family będzie odcinek "Polska z góry - Łużyce Górne". To te okolice ?
Tak, po Łużycach Górnych właśnie się kręciłem Tyle, że po polskiej stronie Łużyce Górne to tylko niewielki fragment: Bogatynia-Lubań-Zgorzelec, reszta leży w Niemczech.
MOJA STRONA O GÓRACH OPAWSKICH: http://www.goryopawskie.eu/