Piotrek pisze:A przy okazji jest jeszcze jedna rzecz Buba, którą mamy bardzo podobną, wręcz identyczną. Ale to może doczytasz na forum
hmmmm... moze doczytam?
Piotrek pisze:A przy okazji jest jeszcze jedna rzecz Buba, którą mamy bardzo podobną, wręcz identyczną. Ale to może doczytasz na forum
kris_61 pisze:Piotrek pisze:.
Natomiast do dziś kupuję i lubię bardzo przeglądać mapy. Lubię je od zawsze i nawet bym mógł sobie pokój nimi wytapetować. Ale żonka twierdzi, że za cholerę do takich ścian zasłon nie dobierze
Jam mam podobnie. Już miejsca brakuję
Basia Z. pisze:Mój mąż pozbijał z drewna gustowne skrzynki w których trzymamy mapy tematycznie - osobno Beskidy osobno Tatry osobno Sudety. Jest jeszcze skrzynka na Słowację, na Ukrainę + Rumunię, na województwo Śląskie, na Jurę, na Alpy, na Rosję oraz jeszcze osobno cała reszta świata.
apaula pisze:Ale nawet tych bardziej szczegółowych planów w trakcie trzymam się luźno, bo rzeczywistość zazwyczaj podsuwa różne ciekawe alternatywne rozwiązania.
apaula pisze:Nie znalazłam powitalni, więc tutaj witam serdecznie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 47 gości