Wieści z gór
Właśnie czytam na FB grupce, że tam kot żył w tym schronisku i jakiś typ prosi, żeby ludzie dokarmiali tego kota jak będą w pobliżu, albo ktoś go po prostu przygarnął na zimę.
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
Adrian pisze:Kiedy czytam opowieści z rakich miejsc, to kojarzą mi się tylko okrutnym pijaństwem i "bałaganem" ...
Bywam w "takich" miejscach dość regularnie i - owszem, bywa różnie, w zasadzie jednak nie jest najgorzej.
Co więcej, mam wrażenie, że powolutku się zmienia, na lepsze.
Zawsze trzeba iść. Jak się nie ma gdzie - tym bardziej.
dakOta pisze:Co więcej, mam wrażenie, że powolutku się zmienia, na lepsze.
A ja, Dakoto, mam wrażenie, że Lasek albo Potrójna będzie kolejna. Czy to z powodu za mocnej imprezy czy też z powodu wieloletniego tolerowania łamania przepisów ( tzw klimat ). To jest tak prawdopodobne jak to, że buba za "pomocą" cudownego wraku auta czyli busia kogoś rozwali na ulicy. Bo ten wrak też jest klimatyczny.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu