Spotkajmy się gdzieś na szlaku
Darz Gad. Jutro zwiedzam zamek i park w Suchej B. Marek jesteś w okolicy ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Mirek pisze:Od poniedziałku tj, 5 IX można mnie będzie spotkać na Chełmcu,Wielkiej Sowie i Ślęży z opcją wdepnięcia do Twierdzy Kłodzkiej.
Życzę powodzenia w moich bliskich górach
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
Cześć
11,12,13 Listopad jest plan na ten szlak
Spanie myślę w Chatce Skalanka, oraz Bacówce na Rycerzowej
Co myślicie, nie byłem nigdy w tych stronach ?
https://mapa-turystyczna.pl/route/3stlt
Jak ktoś chętny zapraszam, noclegi by trzeba powoli ogarniać
11,12,13 Listopad jest plan na ten szlak
Spanie myślę w Chatce Skalanka, oraz Bacówce na Rycerzowej
Co myślicie, nie byłem nigdy w tych stronach ?
https://mapa-turystyczna.pl/route/3stlt
Jak ktoś chętny zapraszam, noclegi by trzeba powoli ogarniać
Ostatnio zmieniony 2022-09-01, 21:32 przez Coldman, łącznie zmieniany 1 raz.
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
W najbliższy weekend prawdopodobnie będę na Lasku. Ponoć spadł dziś śnieg Jeśli ktoś miałby ochotę ponurzać się w syfie oraz dekadencji - zapraszam. Kolega chciał przyjechać z dwoma skrzynkami bezalkoholowego piwa, więc na pewno będzie się działo!
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
Darz. Marek jesteś jutro w okolicy ? Idziemy na Żurawnice i schodzimy do Zembrzyc.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :