Quiz Schroniska
laynn pisze:A mogę ja zadać?
W jakim schronisku są najlepsze pierogi?
No dobra, to taki uszczypliwy żart.
A ja wiem, ja wiem!
W tym, do którego doczołgałeś się ostatkiem sił, z żołądkiem przyklejonym do kręgosłupa, a schronisko ma akurat pierogi w ofercie i to w dodatku bez kolejki i od ręki.
Zawsze trzeba iść. Jak się nie ma gdzie - tym bardziej.
dakOta, bo nie miodu trzeba a głodu.
A w temacie pierogów, no to właśnie jest jedno schronisko, w którym jadłem przepyszne pierogi. Ale to było w 2009 roku , do tego właśnie miało to miejsce, praktycznie idealnie opisane przez dakOtę.
W połowie dnia dostałem...pewnej choroby, która spowodowała, że cały dzień się przegłodziłem i wieczorem dochodząc do tego schroniska, gdy już żołądek się uspokoił, zjadłem te, przepyszne pierogi.
A w temacie pierogów, no to właśnie jest jedno schronisko, w którym jadłem przepyszne pierogi. Ale to było w 2009 roku , do tego właśnie miało to miejsce, praktycznie idealnie opisane przez dakOtę.
W połowie dnia dostałem...pewnej choroby, która spowodowała, że cały dzień się przegłodziłem i wieczorem dochodząc do tego schroniska, gdy już żołądek się uspokoił, zjadłem te, przepyszne pierogi.