A powiedział ile lat pracował zeby teraz nie pracować?Sebastian pisze:Mirek pisze:ZAPRAWDĘ POWIADAM WAM ŻE EMERYTURA TO ZAJE,,,, FAJNA SPRAWA.
Mój tata zawsze mówi, że emeryt to ma klawo - nie pracuje, a ma płacone.
Beskid Zagarażowy - u Cieszynioków na placu :)
Mirek pisze: A powiedział ile lat pracował zeby teraz nie pracować?
Tata poszedł na wcześniejszą emeryturę w wieku 60 lat z racji przepracowania ponad 15 lat w szkodliwych warunkach w Hucie Lenina.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
laynn pisze:Spoko. Ja jeszcze dwadzieścia pięć lat muszę zapierdzielać
A można było zostać górnikiem
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
No tak to ja mam 25 lat pracy w szczególnie szkodliwych warunkach+8 lat innych i już w wieku 50 lat byłem emerytem. Tyle że pylicy u mnie nie zdiagnozowali,jedynie niewielkie skrzywienie kręgosłupa.Sebastian pisze:Mirek pisze: A powiedział ile lat pracował zeby teraz nie pracować?
Tata poszedł na wcześniejszą emeryturę w wieku 60 lat z racji przepracowania ponad 15 lat w szkodliwych warunkach w Hucie Lenina.
Ostatnio zmieniony 2022-04-07, 12:55 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprocket73
- Kontakt:
Kolega w wieku 35 lat przeszedł na emeryturę. Strażnik graniczny. Do tej pory ( 14 lat ) trzy odwyki
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- sprocket73
- Kontakt:
Ale jednego emerycie nie mogą - cieszyć się, że szef dał urlop w piękny dzień
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876