Nie wiem dlaczego, gdy czytam Twoje teksty budzi się we mnie troll?

Piotrek pisze:W Świecie tego filmu poczuła byś się swojsko
bluejeans pisze:Po prostu to, że admin czasem ujawnia tego typu informacje publicznie, wzbudza mój niepokój.
Dobromił pisze:Piotrek pisze:W Świecie tego filmu poczuła byś się swojsko
Sugerujesz, że Lucyna jest trollem ?
.
sokół pisze:albo wkleję jakieś skaczące banany.
bluejeans pisze:Natomiast z rzeczy, które moim zdaniem nie powinny mieć miejsca, to: kiedy admin (w tym przypadku sokół) ujawnia publicznie informacje, znane tylko administracji, jak to, kiedy kto się ostatni raz logował. Tak myślę, że te informacje są dla innych użytkowników ukryte nie bez przyczyny.
Jeśli nie widzisz innej możliwości, żeby powstrzymać się od upubliczniania niektórych informacji, to zrezygnuj.sokół pisze:Blue, jeśli Cię niepokoi moje zachowanie, z chęcią zrezygnuję z zaszczytnej funkcji, jaką aktualnie mam
Chodziło mi o ujawnianie czyjejś obecności na forum, podczas gdy ta osoba była dla innych niewidoczna.bluejeans pisze:pamiętam, że admin rzucał kiedyś informacje, dotyczące konkretnej osoby, która była akurat na forum, korzystając z opcji "niewidoczny".
Po prostu to, że admin czasem ujawnia tego typu informacje publicznie, wzbudza mój niepokój.
bluejeans pisze:Jeśli nie widzisz innej możliwości, żeby powstrzymać się od upubliczniania niektórych informacji, to zrezygnuj.sokół pisze:Blue, jeśli Cię niepokoi moje zachowanie, z chęcią zrezygnuję z zaszczytnej funkcji, jaką aktualnie mam
Mnie by wystarczyło, żebyś czasem ugryzł się w język (czy tam w palce;), to w zupełności wystarczy, żeby mój niepokój znikł.
Przeczytaj raz jeszcze mój post. Nie nawiązuję do ostatniego logowania, tylko do obecności na forum na "ukrytym" i rzucania hasła typu: O! Władzia właśnie siedzi na forum.sokół pisze:Przeczytaj trzy posty wyżej, autorstwa Basi.
sokół pisze:Codzienne możemy oczywiście, jeśli chcecie - udostępnić dla wszystkich bez logowania, nie ma potrzeby niczego ukrywać.
Ja to naprawdę wolę pisać z poziomu zwykłego użytkownika.
Basia Z. pisze:Niemniej uważam to za zbędny bajer. Jak się loguję - to nie mam nic do ukrycia.
Basia Z. pisze:Natomiast jestem za ukrywaniem nadal numeru IP (a znam fora, gdzie ten numer widać).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości