Wszystkiego najlepszego ! Oby góry sprawiały Ci tylko przyjemność, a każdy kilometr który przejdziesz radość, żeby zdjęcia były idealne i same się obrabiały
100 lat !
P. S
Ładnie Cię rodzice urządzili z tym prima aprilis
Urodziny w prima aprilis, Dawid świętuje
Urodziny w prima aprilis, Dawid świętuje
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Darz Szlak !
Najlepszego na Szlaku !
I poza Szlakiem !
Darz Szlak !
Najlepszego na Szlaku !
I poza Szlakiem !
Darz Szlak !
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- sprocket73
- Kontakt:
Ode mnie również - wszystkiego najlepszego!
Młody jeszcze jesteś, więc żebyś sobie znalazł fajną kobietę na całe życie, bo to jest najważniejsze!
Młody jeszcze jesteś, więc żebyś sobie znalazł fajną kobietę na całe życie, bo to jest najważniejsze!
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
Dużo zdrowia, sił i energii w pokonywaniu kolejnych szlaków. Wielu wspaniałych wrażeń!
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Dziękuję bardzo wszystkim za życzenia!
Oby się spełniły, bo gór ciągle mi mało
Wczoraj tradycyjnie poszedłem sobie w góry - na Biskupią Kopę jak zawsze w urodziny od kilku lat ale po raz pierwszy w tak intensywnych warunkach zimowych. Pogoda zrobiła sobie żarcik (tak jak ja 24 lata temu ). W górach około 30 cm świeżego śniegu, ciągle sypie, sceneria piękna i totalna pustka na szlaku, spotkałem 3 osoby, w większości przecierałem szlaki. Tak zimowych urodzin na Kopie nie miałem, choć śnieg 1 kwietnia już zdarzał się w poprzednich latach
Parę fotek:
Oby się spełniły, bo gór ciągle mi mało
Wczoraj tradycyjnie poszedłem sobie w góry - na Biskupią Kopę jak zawsze w urodziny od kilku lat ale po raz pierwszy w tak intensywnych warunkach zimowych. Pogoda zrobiła sobie żarcik (tak jak ja 24 lata temu ). W górach około 30 cm świeżego śniegu, ciągle sypie, sceneria piękna i totalna pustka na szlaku, spotkałem 3 osoby, w większości przecierałem szlaki. Tak zimowych urodzin na Kopie nie miałem, choć śnieg 1 kwietnia już zdarzał się w poprzednich latach
Parę fotek:
MOJA STRONA O GÓRACH OPAWSKICH: http://www.goryopawskie.eu/