Zniszczona ciężarówka wojskowa (prawdopodobnie rosyjska) - wrak, wrakiem, ale koła tylne już ukradzione

_Sokrates_ pisze:Piotrek pisze:Rosję powinno się dobić gospodarczo, żeby się stałą nic nie znaczącą, dużą plamą na mapie świata.
Amen!
Piotrek pisze:Rosję powinno się dobić gospodarczo, żeby się stałą nic nie znaczącą, dużą plamą na mapie świata.
Piotrek pisze:Ogólnie jednak kiepsko to wygląd
Piotrek pisze:Rosję powinno się dobić gospodarczo, żeby się stałą nic nie znaczącą, dużą plamą na mapie świata.
Dobromił pisze:Ogólnie racja ale wchodząc w szczegóły ...
Brat pracuje w firmie ( Bielsko - Biała ) , która od 29 lat handluje "budowlanką" z Rosją, Ukrainą i innymi krajami postradzieckimi. Firma przewiduje swój szybki koniec.
Pudelek pisze:wbrew pozorom nie jest aż tak kiepsko, jakby miało być....
Piotrek pisze:Nie wiem - może jak już dotrze do niego że ma pozamiatane (jeżeli do tego w ogóle dojdzie wojskowo), to zgodzi się na jakiś kompromis
Pudelek pisze:Nie przez przypadek przez osiem lat nie za bardzo chciała Donbas nawet Rosja.
Pudelek pisze:Oddanie oficjalne Rosjanom Krymu i Donbasu w granicach separatystycznych republik byłoby po prostu wycięciem wrzodu na dupsku
buba pisze:A Krymu to ty wrzodem nie nazywaj! Krym to by kazdy chcial!
laynn pisze:Teraz mieszkańcy Donbasu są wcielani do wojska i mają iść jako mięso armatnie na Kijów.
Normalnie nie jestem w stanie tego pojąć...
Pudelek pisze:Bo niektóre miasta - jak Charków czy Mariopol - zaczynają przypominać niemieckie z 1945 roku... Ja się zastanawiam, czy w ogóle Rosjanie myśleli co by było, gdyby te miejscowości udało się oderwać od Ukrainy i przyłączyć do siebie - nastaje pokój i przychodzi ruski generał, który mówi do mieszkańców: Wy Rosjanie i my Rosjanie, my co prawda zabiliśmy co czwartego z was i zniszczyliśmy wam całkowicie miasto i teraz je odbudujemy, cieszycie się?
Pudelek pisze:buba napisał/a:
A Krymu to ty wrzodem nie nazywaj! Krym to by kazdy chcial!
chyba już nie. Co z tego, że rejony piękne, jak ludzie niekoniecznie Tam na pewno też święcie wierzą w to, co mówią w państwowej telewizji (próbki informacji z frontu od strony rosyjskiej przebijają nawet poziom TVP )
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości