Kilka obrazków z wycieczek różnych...
Adrian pisze:Można by powiedzieć, piękne klasyczne zdjęcia z tego miejsca
Dziękuję.

Adrian pisze:Fajnie żeś to wykombinował, szybki wyjazd, pyk pyk i do domu![]()
Szczerze mówiąc, miał być cały dzień w górach, razem z wschodem i zachodem słońca. Ale przypadkiem dzień wcześniej zadzwonił pewien Rafał (niektórym tu znany z jednego zlotu). I było spotkanie po latach do późnego wieczora, więc plany z wschodu poszły w odstawkę, a ledwo na zachód słońca się obudziłem.

Piotrek pisze:Pozytywny zryw. To musi być to sumienie górołaza, które dręczy gdy się leń odzywa
Jak wyżej, generalnie to byłem zły na siebie, że z takiego planu nic nie wyszło i chociaż tyle udało się jeszcze zrobić.

laynn pisze:Ostatnio strasznie modna się stała Jaworowa![]()
Ostatnio to chyba wiele miejsc, kiedyś mniej popularnych stała się bardzo modna. Ale tym w ogóle się nie sugerowałem, bo nie wiem co teraz na topie.

Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 3 razy.
Pozdrów Rafała. I przekaż mu, żeby szykował reklamówkę buteleczek
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Widzę, że wróciłeś z relacjami na forum po dłuższej przerwie i od razu zaskoczyłeś pozytywnie. Zdjęcia z Pienin niesamowite!
a co do Hali Jaworowej też fajny zachód Ci się trafił
i może faktycznie zrobiła się popularna bo w tym tygodniu widzę stamtąd 3 relację... no i sam tam byłem w ubiegły piątek popołudniu 

a co do Hali Jaworowej też fajny zachód Ci się trafił

MOJA STRONA O GÓRACH OPAWSKICH: http://www.goryopawskie.eu/
opawski1 pisze:Widzę, że wróciłeś z relacjami na forum po dłuższej przerwie i od razu zaskoczyłeś pozytywnie. Zdjęcia z Pienin niesamowite!![]()
Dzięki.

opawski1 pisze:a co do Hali Jaworowej też fajny zachód Ci się trafił![]()
No szczerze mówiąc to pomimo braku chmurek i jakichś zjawisk atmosferycznych to i tak byłem miło zaskoczony tymi zdjęciami. Drzewka i jakieś delikatne kolorki nawet ciekawie wyszły.

opawski1 pisze: i może faktycznie zrobiła się popularna bo w tym tygodniu widzę stamtąd 3 relację... no i sam tam byłem w ubiegły piątek popołudniu![]()
To faktycznie musi być popularna, skoro z tak daleka chciało Ci się tam jechać.

Wiolcia pisze:Ostatnio takie krótkie zrywy zaczynają mi się coraz bardziej podobać. Nie trzeba bić nie wiadomo ilu kilometrów, żeby było fajnie... Czy to oznaka starzenia się?
Witaj w klubie SKS

mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/