Możliwe też, że rozmyśla nad ciętą ripostą

Kaytek pisze:Możliwe też, że rozmyśla nad ciętą ripostą
lucyna pisze:że dziwne relacje są od razu komentowane
To nie ma znaczenia. Ten cały Viking to taki nasz zwykły off powszedni. Nawet nie chodzi o internet, bo w realu też baranów nie brakuje. Dajmy już spokój Vikingowi, internetowi i szkoleniom, bo to nie na temat.lucyna pisze:Nie wiem kim był viking,
Kaytek pisze:Dajmy już spokój internetowi
lucyna pisze:Jestem przeciw opłatom jeszcze z jednego powodu. Widzisz na szlaku poszkodowanego, sam nie możesz mu pomóc, nie martwisz się czy jest ubezpieczony, wzywasz GOPR i jest po sprawie. Jak zachowasz się, gdy spotkasz poszkodowanego, gdy będą obowiązywać ubezpieczenia? Wezwiesz, mimo tego, że jest nieubezpieczony i za akcję ze śmigłem może zapłacić minimum 37 000 zł. Co zrobisz, gdy będzie to dziecko?
Co do ubezpieczania się. Hmm ile osób ucieka mimo złamań ze stoków słowackich i czeskich? Przecież ci ludzie po wypadku, czasami połamani starają się przedostać do Polski aby nie płacić tamtejszym ratownikom.
Piotrek pisze:i jeszcze pewnie zestaw z McDonaldsa dostanie
Marcin Polar (autor filmu) na swoim fb pisze: Takie to rzeczy dzieją się, gdy zlewa z piorunami wymusza wycof i rezygnację z pierwotnych planów dokumentalnych, ekipa zaczyna sie nudzić i mimo wszystko chce zrobić jakiś film
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości