Nasze najdziwniejsze przygody górskie
no to w ramach pikantnego wątku - kto jeszcze się kochał na wierzchołku znanego, tatrzańskiego szczytu ?
luknij na moje panoramy i galerie
dagomar pisze: kto jeszcze się kochał na wierzchołku znanego, tatrzańskiego szczytu ?
A może być znany szczyt beskidzki?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- Tępy dyszel
Mnie tam Grześ nie pociąga, a fe...
Kiedy byłem młody, lubiłem Dolinę ku Dziurze i Babie Nogi, ale teraz, gdy wyobraźnia i doświadczenie górskie wzrosło, większą frajdę robi jakiś lodospad, n.p. Złota Sikawka, zrobienie Tylkowej Turniczki i grupowe wejście na szczyt Swinki
Kiedy byłem młody, lubiłem Dolinę ku Dziurze i Babie Nogi, ale teraz, gdy wyobraźnia i doświadczenie górskie wzrosło, większą frajdę robi jakiś lodospad, n.p. Złota Sikawka, zrobienie Tylkowej Turniczki i grupowe wejście na szczyt Swinki
- Tępy dyszel
dagomar pisze:Kiedy byłem młody, lubiłem Dolinę ku Dziurze i Babie Nogi, ale teraz, gdy wyobraźnia i doświadczenie górskie wzrosło, większą frajdę robi jakiś lodospad, n.p. Złota Sikawka, zrobienie Tylkowej Turniczki i grupowe wejście na szczyt Swinki
To na byłem tylko na Babkach w Słowackich Tatrach Zachodnich. I przyprawiono mi także rogi na Baranich.
No i pozornie nie mająca nic w sobie Dolinka Kobyla nieopodal Zaworów. Ale tylko pozornie.
dagomar pisze:lubiłem Dolinę ku Dziurze i Babie Nogi,
Kuszące nazwy. Muszę się tam wybrać.
Tępy Dyszel pisze:Ale tylko pozornie.
dlaczego, jesteśmy tolerancyjni, Portki od Capiej Dziury dzieli jedna wąska dolina. (Koperszady) Mam tylko nadzieję, ze się nie wybierasz na Siwego Mnicha
Co za forum, ino ciurlanie w głowach wszystkim siedzi. Sodomia i Gomoria .....
.....znaczy że wszyscy zdrowi
.....znaczy że wszyscy zdrowi
Ostatnio zmieniony 2013-12-09, 20:17 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.