Na Halę i Magurkę Radziechowską w walentynki
Na Halę i Magurkę Radziechowską w walentynki
Kocham Zonę i dla tego zabrałem ją w góry, na szlak z dala od ludzi, tylko Ona i Ja ...
W samotnym przemierzaniu szlaku przeszkodził nam tylko jeden osobnik i następnych dwóch dopiero na Hali Radziechowskiej.
Momentami było ciężko, małżeństwo przechodziło kryzysy, ale wychodziło z nich obronną ręką, jak zawsze
Pogoda była fantastiko! nawet lepsza niż zapowiadali, wszystko dla mojej żony
W brew temu, co zostało powiedziane wczoraj, żyję i mam się dobrze, warunki były iście sielankowe ...
Były modły pod krzyżem i zabawy w śniegu
Był piękny błękit i biel
Było chodzenie na czworaka
I oczywiście było LOVE
Było zimowo i były widoki na szczyty które tego dnia były pewnie licznie odwiedzane ...
Na Hali zagrało wszystko, tak jak miało ...
Na Magurce widoki zacne, niech mi ktoś powie że Śląski jest marny, albo nudny ...
W lesie słońce robiło bajeczny klimat
Popełniając grzech, bawiliśmy się dobrze
Trasa była taka :
https://en.mapy.cz/s/hufutaheku
I taka to była wycieczka !
W samotnym przemierzaniu szlaku przeszkodził nam tylko jeden osobnik i następnych dwóch dopiero na Hali Radziechowskiej.
Momentami było ciężko, małżeństwo przechodziło kryzysy, ale wychodziło z nich obronną ręką, jak zawsze
Pogoda była fantastiko! nawet lepsza niż zapowiadali, wszystko dla mojej żony
W brew temu, co zostało powiedziane wczoraj, żyję i mam się dobrze, warunki były iście sielankowe ...
Były modły pod krzyżem i zabawy w śniegu
Był piękny błękit i biel
Było chodzenie na czworaka
I oczywiście było LOVE
Było zimowo i były widoki na szczyty które tego dnia były pewnie licznie odwiedzane ...
Na Hali zagrało wszystko, tak jak miało ...
Na Magurce widoki zacne, niech mi ktoś powie że Śląski jest marny, albo nudny ...
W lesie słońce robiło bajeczny klimat
Popełniając grzech, bawiliśmy się dobrze
Trasa była taka :
https://en.mapy.cz/s/hufutaheku
I taka to była wycieczka !
Ostatnio zmieniony 2021-02-14, 20:30 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Pobudka była o 6 rano, już okazywałam swoje niezadowolenie,
ale Adrian mnie motywował
"...trasa jest spoko, tylko troszkę stromo, troszkę śniegu i tyle "
Pojechaliśmy...
Na początku wędrówki doszło do wymiany zdań...było szaro, buro i ponuro,
ale z upływem czasu robiło się naprawdę pięknie. Było ciepło, bezwietrznie i praktycznie byliśmy sami na szlaku.
Był to wspaniały, udany dzień.
ale Adrian mnie motywował
"...trasa jest spoko, tylko troszkę stromo, troszkę śniegu i tyle "
Pojechaliśmy...
Na początku wędrówki doszło do wymiany zdań...było szaro, buro i ponuro,
ale z upływem czasu robiło się naprawdę pięknie. Było ciepło, bezwietrznie i praktycznie byliśmy sami na szlaku.
Był to wspaniały, udany dzień.
Jakbyście przekroczyli dopuszczalny poziom słodyczy to bym Was poprosił o gwałtowne oddalenie się na forum góry - szlaki. Byłem z Wami duchem. W trakcie odpoczynku w schronisku.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Fajnie, że się wybraliście dzisiaj, na co cię chyba namówiłem. Piękna pogoda, a piątkowy wyjazd stoi pod znakiem zapytania. Ja Walentynki spędziłem na Gorcu z Neską, też było fajnie!
Ostatnio zmieniony 2021-02-14, 21:38 przez Sebastian, łącznie zmieniany 2 razy.
Dobromił pisze:Jakbyście przekroczyli dopuszczalny poziom słodyczy to bym Was poprosił o gwałtowne oddalenie się na forum góry - szlaki. Byłem z Wami duchem. W trakcie odpoczynku w schronisku.
Ja nie miałam takich luksusów jak odpoczynek w schronisku
Też Cię wspominaliśmy, że na pewno masz tak samo piękną pogodę jak my
Ostatnio zmieniony 2021-02-14, 21:39 przez Izabela, łącznie zmieniany 1 raz.
sokół pisze:Obrazek
Fajne ujęcie. Tylko pewnie potem było trzeba uciekać, co? No ale dla dobrego kadru warto narażać życie
To kadr wycięty z filmiku, zdjęcia nie udało się zrobić, mimo kilku prób