A ja jakieś 2 tyg. temu pojechałem na większe zakupy do biedry w czasie godzin dla seniorów. Przypomniałem sobie w ostatnim momencie i stwierdziłem, że spróbuję na bezczelnego. Udało się. Widać w maseczce wyglądam starzej

Izabela pisze:Wiem, że sporo, ludzi ogląda te super wiadomości i wierzą we wszystko co usłyszą, czasem się zastanawiam czy stosują przekazy podprogowe.
Jakiś czas temu wracałam z zagaraży, miałam opuszczoną maseczkę i mijały mnie dwie starsze panie. Popatrzyły na mnie i mówią " podziwej się smarkula mo pysk odkryty, PiS musi zrobić z takimi porządek". Nie skomentowałam tego, ale swoje pomyślałam.
Piotrek pisze::D i jeden i drugi lekarz
Izabela pisze:Aktualnie przyjmują coraz więcej dzieci. Mówiła, że sytuacja jest fatalna.
Piotrek pisze:Ale czad To na co ona liczyła, że jej od tyłu głowy się wwierci?
sokół pisze:Ps. ogólnie to całe szczęście, że te godziny seniorów zlikwidowali, dla mnie to było strasznym utrudnieniem.
Pudelek pisze:Dzisiaj razem z tatą byłem po raz pierwszy testerem produktów W Wiśle, w browarze Jak miło było sobie posiedzieć w środku jak człowiek
Minister Przemysław Czarnek przyznał wyjątkową pozycję naukową czasopismom, w których sam publikował. Dołożył do tego także m.in. pismo kojarzone z o. Tadeuszem Rydzykiem oraz periodyk wydawany przez resort Zbigniewa Ziobry. Gdy lista wejdzie w życie, o wiele łatwiej będzie zrobić karierę naukową w pismach wspierających władzę. W proteście z ministerstwa odchodzi zastępczyni Czarnka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości