a propo's Wyborów, polityki, Unii, standardów, ISO itd
Piotrek pisze:No działo się dzisiaj w Warszawie, nawet Policja chyba zaskoczona https://www.onet.pl/informacje/onetwars ... q,79cfc278
Czego można się spodziewać po Der Onet?
Zanim wyrobicie sobie zdanie, proponuję obejrzeć nagania biorących udział w marszu,
wygląda to nieco inaczej.
Piotrek pisze:jak sie palą mieszkania
Bez przesady, chyba jedno, a afera jakby tam jakaś wojna była.
Poza tym, po co prowokowali i narażali sąsiadów. Przecież było logiczne, że tam marsz będzie szedł, to po co w dzień Niepodległości wieszali tam te tęcze i błyskawice na oknach. Mogli się spodziewać, że w najlepszym wypadku polecą tam kamienie...
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 5 razy.
Piotrek pisze:Nie o tym mowa tylko o Onecie.
Jak najbardziej o tym...
Piotrek pisze:No działo się dzisiaj w Warszawie, nawet Policja chyba zaskoczona
I o wydźwięk o tym co to się nie stało i obiegające media zdjęcia (2-3 sztuki), jakby tam jakaś wojna się wydarzyła...
Poza tym do czegoś piję, tak jak wielu tutaj broniło marszy kobiet, tak ja teraz tym samym tokiem myślenia sobie usprawiedliwiam to co się tam działo. Ale też tak na zwykłą logikę, choćby nie wiem jakim był zapalonym fanem LGBT i nie wiadomo czego jeszcze, to nie przyszło by mi do głowa wieszać takich flag w oknach tym bardziej w Dzień Niepodległości na trasie marszu. Zresztą w ogóle nigdy by nie przyszło, flagi Polski w oknach też nigdy nie wieszałem...
Tak na prawdę to tak tam było...
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 6 razy.
Wodzu -o zaskoczeniu Policji, o czym Komendant Policji powiedział, napisałem podając link do Onetu, bo taki mi się akurat nawiął przeglądając neta. I tylko tyle
Żadnych innych opinii ani oceny w tym poście nie wyraziłem.
Nie przypominam sobie, żeby tłum tak agresywnie napierał na policjantów. Pokazuje to nastawienie części osób, która pojawiła się podczas tego nielegalnego zgromadzenia. Rozumiem jego intencje, ale nie można powiedzieć, że osoby które je organizowały nad czymkolwiek panowały - mówił o przebiegu Marszu Niepodległości rzecznik Komendy Stołecznej Policji nadkom. Sylwester Marczak.
Żadnych innych opinii ani oceny w tym poście nie wyraziłem.
Ale przecież po każdym takim wydarzeniu ktoś napisze, że co Wy tam wiecie, nie byliście, nie widzieliście. Chętnych do obrony bandytów nigdy nie braknie. I zawsze znajdzie się usprawiedliwienie, że przecież sprowokowani, albo mieli ciężkie dzieciństwo.
To jest tak samo głupi argument, jak oskarżanie zgwałconej kobiety, że się prowokująco ubrała. Na dodatek paliło się mieszkanie bez wywieszonego czegokolwiek.
Vision pisze:to nie przyszło by mi do głowa wieszać takich flag w oknach tym bardziej w Dzień Niepodległości na trasie marszu.
To jest tak samo głupi argument, jak oskarżanie zgwałconej kobiety, że się prowokująco ubrała. Na dodatek paliło się mieszkanie bez wywieszonego czegokolwiek.
To mieszkanie prowokowało brakiem wywieszonych elementów prowokujących .
P.s. Robert - albo marnie prowokujesz albo pierdolisz jak słowek w oborze .
P.s. Robert - albo marnie prowokujesz albo pierdolisz jak słowek w oborze .
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Prezes pisze:To jest tak samo głupi argument, jak oskarżanie zgwałconej kobiety, że się prowokująco ubrała. Na dodatek paliło się mieszkanie bez wywieszonego czegokolwiek.
I tak samo głupi, żeby w czasie epidemii wychodzić licznie na ulice poprzez orzeczenie dotyczące potencjalnie 3 kobiet dziennie, które w dodatku nie zostało opublikowane...