a propo's Wyborów, polityki, Unii, standardów, ISO itd
- sprocket73
- Kontakt:
Ehh teraz to sława... telefon się rozdzwonił.
Miliony zobaczyły Tobiego.
Zaczęło się na FB, jeszcze we wrześniu jakaś pani się odezwała, że jest dziennikarką z teleekspresu i czy chcę z Tobim wystąpić. Odpisałem, że tak i cisza parę tygodni. Zapomniałem już o sprawie. Nagle wczoraj do mnie zadzwonili, że przyjeżdżają. Materiał był nagrywany dzisiaj rano. Najpierw miałem być tylko w Teleekspresie EXTRA w TVP Info o 17:15, ale po 16:00 kobita mi napisała, że redaktor naczelny zdecydował o przesunięciu Tobiego do głównego wydania. W sumie nie dziwię się
Być może o 18:30 w Aktualnościach na TVP3 Katowice będzie coś więcej.
Miliony zobaczyły Tobiego.
Zaczęło się na FB, jeszcze we wrześniu jakaś pani się odezwała, że jest dziennikarką z teleekspresu i czy chcę z Tobim wystąpić. Odpisałem, że tak i cisza parę tygodni. Zapomniałem już o sprawie. Nagle wczoraj do mnie zadzwonili, że przyjeżdżają. Materiał był nagrywany dzisiaj rano. Najpierw miałem być tylko w Teleekspresie EXTRA w TVP Info o 17:15, ale po 16:00 kobita mi napisała, że redaktor naczelny zdecydował o przesunięciu Tobiego do głównego wydania. W sumie nie dziwię się
Być może o 18:30 w Aktualnościach na TVP3 Katowice będzie coś więcej.
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
No ładnie, ładnie Choć ja bym w TVP nie wystąpił, nawet z psem Sumienie by mi nie pozwoliło pokazywać się w takiej szczujni... Choć z drugiej strony to jeden z niewielu reportaży, który nie mąci i nie obraża
A ja myślałem, że Tobiego znalazłeś w górach, a nie w schronisku!
A ja myślałem, że Tobiego znalazłeś w górach, a nie w schronisku!
Ostatnio zmieniony 2020-10-30, 17:37 przez Pudelek, łącznie zmieniany 1 raz.
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
- sprocket73
- Kontakt:
Strzępek był z gór, z Bieszczad - ten pies z avatara.Pudelek pisze:A ja myślałem, że Tobiego znalazłeś w górach, a nie w schronisku!
SPROCKET
- sprocket73
- Kontakt:
Ktoś go nie chciał... ale myślę, że dobrze się Tobiemu ułożyło... zrobił karierę
SPROCKET
- sprocket73
- Kontakt:
W aktualnościach TVP3 Katowice puścili zupełnie inny dłuższy materiał. Jeszcze więcej Tobiego
Niestety na razie nie udało mi się znaleźć do tego linka jeszcze nie wstawili.
Miałem dylemat z Kurskim, ale uznałem, że poświęcę się dla Tobiego. On polityki nie ogarnia, więc nie ma sensu, żeby za nią cierpiał.
Sprawdzę w kalendarzu pierwsze wolne terminy i dam znać
Niestety na razie nie udało mi się znaleźć do tego linka jeszcze nie wstawili.
Miałem dylemat z Kurskim, ale uznałem, że poświęcę się dla Tobiego. On polityki nie ogarnia, więc nie ma sensu, żeby za nią cierpiał.
Dobromił pisze:Czy można się umówić z Tobim na wyjście w góry?
Sprawdzę w kalendarzu pierwsze wolne terminy i dam znać
Ostatnio zmieniony 2020-10-30, 19:10 przez sprocket73, łącznie zmieniany 1 raz.
SPROCKET
sprocket73 pisze:Tymczasem Prezydent postanowił zbawić naród i przygotował ustawę o możliwości przerwania ciąży w przypadku ciężkich wad płodu. Czyli takie przywrócenie tego co było w nieco innej postaci. Różnicą taka, że teraz Zespół Downa nie stanowi wystarczającej przesłanki do przerwania ciąży.
Czyli z tego co dzisiaj rano wyczytałem, takie ubranie w słowa inaczej tego co jest. Tzn. z niczym na przeciw nie wyszedł. Bo nie wiem czy do końca dobrze się wczytałem, bo było to tak rozpisane na różne choroby pod tajemniczymi nazwami, ale szło odnieść wrażenie, że z 80 czy nawet 90 % obecnych aborcji jest właśnie z powodu podejrzenia Zespołu Downa.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
sprocket73 pisze: Dlatego pierwszy raz w życiu poszedłem na protest. Dlatego jak widzę, że ktoś ze znajomych na FB ustawia sobie nakładkę "za życiem" to go usuwam (na razie 2 osoby) - tego też nigdy nie robiłem wcześniej.
Zawsze byłem spokojny i gotowy do dyskusji z każdym i o wszystkim. Jednak teraz jak ktoś popiera wyrok TK, to z taką osobą nie chcę mieć nic wspólnego.
Ja u siebie (przy 368 znajomych) stwierdziłem tylko jedna taka osobę. Notabene kobietę, młoda matkę
Już usunięta.
Jakies pare miesięcy temu, przez net przewinął się tez pomysł, aby usuwać ze swojego konta zwolenników partii, o której teraz tak ładnie się mówi:
***** *** 😜
Nietykalni... O jeden most za daleko ... Imie Róży ... Nieśmiertelny...
Ale nigdy nie byłem fanem Bondów.
Ale nigdy nie byłem fanem Bondów.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
https://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka ... ow/9mpe1yb
Jak to prawda to mają genialne wyczucie czasu.
Jak to prawda to mają genialne wyczucie czasu.
Pudelek pisze:Dodałbym jeszcze mocno niedoceniany "Powrót Robin Hooda". Polowanie na Czerwony Październik. No i oczywiście Indiana Jones
A Bond, cóż, jeśli oglądac, to właśnie te stare.
A tak ! Ojciec Indiany !