VII Zlot GBG - Chatka Dobrodziej - Sopotnia Wielka - przesun
Przy początku zielonego szlaku rzeczywiście jest plac na kilka aut - staliśmy tam dwa tygodnie temu. Trochę błotnisty, ale da się przeżyć. Nikt nie robił nam problemów, nawet nie wiedziałam, że to nadleśnictwa. Większy parking jest przed sklepem w centrum (w pobliżu wodospadu), przy żółtym szlaku.
Ostatnio zmieniony 2020-09-20, 21:30 przez Wiolcia, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiolcia pisze:Przy początku zielonego szlaku rzeczywiście jest plac na kilka aut - staliśmy tam dwa tygodnie temu. Trochę błotnisty, ale da się przeżyć. Nikt nie robił nam problemów, nawet nie wiedziałam, że to nadleśnictwa. Większy parking jest przed sklepem w centrum (w pobliżu wodospadu), przy żółtym szlaku.
Jak jest to odejście na zielony, to ten parking jest po prawej stronie?
- Tatrzański urwis
- Tatrzański urwis
-
A jaka trasa do przejścia jest w planie na te dni? Będzie jakaś pętelka wokół Sopotni? Tak, żeby znów 50-tkę wykręcić?
Ostatnio zmieniony 2020-09-21, 09:30 przez alicjaraczek, łącznie zmieniany 1 raz.
Pamietam, ze kiedys dawno temu do Sopotni jezdzily PKSy z Zywca. Czy teraz tez jest mozliwosc jakims transportem publicznym sie tam dostac? I wrocic w niedziele?
Ostatnio zmieniony 2020-09-21, 09:38 przez buba, łącznie zmieniany 1 raz.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
1. Sebastian
2. sokół
3. MarekW
4. Gar
5. Dobromił
6. laynn
7.8.9. Maurycy + 2,3 osoby
10. 11. 12. Alicja pluś jacyś Szaleńcy
13.14. Sprocket Team
15. Wiolcia
16.TNT'omek
17 18. Tatrzański urwis +1
19. Buba
bez noclegu Iza i Adrian
Niepewni:
Vision
Vlado
Creamchese
Opawski (ale woli GCH)
Mirek
mysia + 1
sebastian9016
Pudel z bandą
Trasy można już zacząć planować, dla mnie 50 odpada, skoro o 16 jest zachód. Ala, jak chcesz "50" to nic trudnego, po prostu przyjdź pieszo do chatki. Przez Kocierską, Kościelec, żywiec i kotarnicę to tak mniej więcej byś chyba miała taką odległość...
2. sokół
3. MarekW
4. Gar
5. Dobromił
6. laynn
7.8.9. Maurycy + 2,3 osoby
10. 11. 12. Alicja pluś jacyś Szaleńcy
13.14. Sprocket Team
15. Wiolcia
16.TNT'omek
17 18. Tatrzański urwis +1
19. Buba
bez noclegu Iza i Adrian
Niepewni:
Vision
Vlado
Creamchese
Opawski (ale woli GCH)
Mirek
mysia + 1
sebastian9016
Pudel z bandą
Trasy można już zacząć planować, dla mnie 50 odpada, skoro o 16 jest zachód. Ala, jak chcesz "50" to nic trudnego, po prostu przyjdź pieszo do chatki. Przez Kocierską, Kościelec, żywiec i kotarnicę to tak mniej więcej byś chyba miała taką odległość...
- kristoff73
kristoff73 pisze:Nie trzeba być wielkim matematykiem, by zorientować się, że o wyborze Sopotni zdecydowało 10 osób deklarowanych przez Bubę
A co gorsza oni na chwile obecna jeszcze o niczym nie wiedzą
10 to sie pewnie nie uzbiera, ale wiem, ze owych 7 zabranych do Suchej bardzo milo wspomina zlot i nieraz dopytywali o kolejne!
Ostatnio zmieniony 2020-09-21, 09:42 przez buba, łącznie zmieniany 1 raz.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
-
sokół pisze:
No przecież żartowałam z tą 50 ;-P ale ogólnie pytam, bo nie wiem czy są w planie jakieś wspólne trasy, czy każdy dociera do chatki i łazi na własną rękę ?
Ostatnio zmieniony 2020-09-21, 09:42 przez alicjaraczek, łącznie zmieniany 1 raz.
A nie - ja tam w ogóle tych osób nie brałem pod uwagę. Do Sopotni było chyba tylko dwie osoby więcej z tych niby pewnych, ale zaważyło, że po pierwsze: większa liczba osób pod znakiem zapytania pisała się tylko na Sopotnią, oraz większej liczbie osób pasował ten pierwszy termin.
A ponieważ i tak wzystkim się nie dogodzi i zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie niezadowolony...
Czy Ty jesteś Kristoff niezadowolony? Bo jeśli tak, dlaczego nie głosowałeś na którąkolwiek z chatek?
Ala, co do tras, myślę, że jak będzie początek listopada i będziemy wiedzieć coś więcej o pogodzie to się zacznie planowanie, gdzie można pójść.
Zresztą sama możesz zaproponować jakieś warianty. Tu nie ma organizatora. Nie będzie też koników.
A ponieważ i tak wzystkim się nie dogodzi i zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie niezadowolony...
Czy Ty jesteś Kristoff niezadowolony? Bo jeśli tak, dlaczego nie głosowałeś na którąkolwiek z chatek?
Ala, co do tras, myślę, że jak będzie początek listopada i będziemy wiedzieć coś więcej o pogodzie to się zacznie planowanie, gdzie można pójść.
Zresztą sama możesz zaproponować jakieś warianty. Tu nie ma organizatora. Nie będzie też koników.
Ostatnio zmieniony 2020-09-21, 09:45 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
buba pisze:Pamietam, ze kiedys dawno temu do Sopotni jezdzily PKSy z Zywca. Czy teraz tez jest mozliwosc jakims transportem publicznym sie tam dostac? I wrocic w niedziele?
Duża ilość busów do Korbielowa. Jeżdżą z dawnego dworca PKS.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Dobromił pisze:buba pisze:Pamietam, ze kiedys dawno temu do Sopotni jezdzily PKSy z Zywca. Czy teraz tez jest mozliwosc jakims transportem publicznym sie tam dostac? I wrocic w niedziele?
Duża ilość busów do Korbielowa. Jeżdżą z dawnego dworca PKS.
O! To zawsze cos!
- kristoff73