Wieści z gór
Od Grzesia. Moje nogi przeszły same z siebie wszystkie obecnie istniejące letnie szlaki Tatr Polskich. Obecnie należy mi się wygoda. Bo tak !
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Główny Szlak Beskidzki w 107 godzin: https://www.sport.pl/inne/7,64998,26094 ... =BoxOpImg5
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
- sprocket73
- Kontakt:
Sebastian pisze:bez Grojca to się nie liczy!
Grojec wydłużyłby czas przejścia dwukrotnie!
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
No niestety. Postaram się może bardziej przyłożyć. Ale nie obiecuje nic
Ja śledziłem tą panią Szparagę, ona zrobiła w dwie strony GSB.
Czasami mam myśli, jakby to wyglądało u mnie, cukrzyka na pompie. Ile ja bym musiał nabrać rzeczy dodatkowych. Niby nie ciężkie, ale zajmujące miejsca. Na szczęście nie mam czasu na wycieczki kilku dniowe, a co dopiero taki szlak
Ja śledziłem tą panią Szparagę, ona zrobiła w dwie strony GSB.
Czasami mam myśli, jakby to wyglądało u mnie, cukrzyka na pompie. Ile ja bym musiał nabrać rzeczy dodatkowych. Niby nie ciężkie, ale zajmujące miejsca. Na szczęście nie mam czasu na wycieczki kilku dniowe, a co dopiero taki szlak
No a już miałem jechać w Tatry ( )
https://tatromaniak.pl/aktualnosci/podw ... xrlsEmFB-k
a tu taaakie wydatki
https://tatromaniak.pl/aktualnosci/podw ... xrlsEmFB-k
a tu taaakie wydatki
Trzeba trochę pochaszczować i zaoszczędzisz w ten sposób 4 zł od osoby. Oczywiście te 4 zł jest pobierane "bez żadnego trybu".
Ostatnio zmieniony 2020-07-07, 07:58 przez Sebastian, łącznie zmieniany 1 raz.
Siedziałem trzy dni w Popradskim Plesie. Takiej ilości ludzi w słowackich Tatrach w życiu nie widziałem.
Ciepło, pogodnie, drogo. Limit miejsc na schroniskowym parkingu wyczerpany, więc trzeba było dymać ze Szczyrbskiego Jeziora. Za to parking tańszy (pod hotelem 10 EUR / doba, w Szczyrbskim 5,50 / doba na centralnym parkingu)
Nie licząc obsługi knajp, sklepów i hotelu (w maskach) zdecydowana większość spotkanych w Tatrach ludzi łazi, mieszka, je i pije bez uwzględnienia zagrożeń epidemicznych, co pozwala poczuć się jak w niedawnych normalnych czasach.
Ciepło, pogodnie, drogo. Limit miejsc na schroniskowym parkingu wyczerpany, więc trzeba było dymać ze Szczyrbskiego Jeziora. Za to parking tańszy (pod hotelem 10 EUR / doba, w Szczyrbskim 5,50 / doba na centralnym parkingu)
Nie licząc obsługi knajp, sklepów i hotelu (w maskach) zdecydowana większość spotkanych w Tatrach ludzi łazi, mieszka, je i pije bez uwzględnienia zagrożeń epidemicznych, co pozwala poczuć się jak w niedawnych normalnych czasach.
Ostatnio zmieniony 2020-07-07, 08:41 przez Prezes, łącznie zmieniany 1 raz.