Dobromił pisze:Wapniaki i cielaki.
Życzę dobrego rozwiązania sytuacji.
A mogłeś być w naszej grupie, tylko kim byś w tedy był ...
Adrian pisze:Dobromił pisze:Wapniaki i cielaki.
Życzę dobrego rozwiązania sytuacji.
A mogłeś być w naszej grupie, tylko kim byś w tedy był ...
Adrian pisze:A na FB jest taki filmik gdzieś z Afryki, gdzie dali próbki niby ludzkie, a były to próbki świni, drzewa i jakiegoś oleju ... Wyszło na to że oprucz oleju reszta miała wirusa
Może Iza to gdzieś jeszcze ma to Ci podeśle.
Każdy z nas idąc do sklepu ma takie same szanse się zarazić jak Ty, bo w pracy nie byłeś.
Będzie dobrze
Adrian pisze:Coraz bardziej zaczynam wierzyć w teorię że to pic na wodę, ta cała zaraza.
buba pisze:Adrian pisze:A na FB jest taki filmik gdzieś z Afryki, gdzie dali próbki niby ludzkie, a były to próbki świni, drzewa i jakiegoś oleju ... Wyszło na to że oprucz oleju reszta miała wirusa
Może Iza to gdzieś jeszcze ma to Ci podeśle.
Każdy z nas idąc do sklepu ma takie same szanse się zarazić jak Ty, bo w pracy nie byłeś.
Będzie dobrze
To ja slyszalam ze to prezydent Tanzanii wysłal razem z wymazami na badania probki warzyw i owocow a takze oleju silnikowego. I ze wyszlo ze wirusa ma papaja! Dobrze ze nie olej silnikowy bo wszystkim autom by wsadzili kwarantanne!
Sokół malo przypomina papaje wiec ma szanse, ze bedzie okAdrian pisze:Coraz bardziej zaczynam wierzyć w teorię że to pic na wodę, ta cała zaraza.
Ty lepiej uwazaj co piszesz - bo zaraz cie odsądzą od czci i wiary - jak mnie i włodarza!
Bo nie wierzyc w pandemie to jak nie wierzyc w boga w sredniowieczu! Od razu na stos jak czarownice! Zadnych rozmow, negocjacji, wymiany informacji.. Wierzysz albo wpierdol!
Adrian pisze:To chyba ten z Tanzani był
Jakieś głupoty posłali i wyszło że mają wirusa, to by się zgadzało.
Adrian pisze:W Boga czy pandemie, bez różnicy i tak mnie kiedyś za to kara spotka! Taki ze mnie niewierny Adrian
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość