sokół pisze:A tak w ogóle, po świętach trzeba w maskach chodzić.
Po znajomości mogę załatwić wam takie "klubowe" maski ochronne, jeśli ktoś jest zainteresowany.
[url=https://images89.fotosik.pl/346/0bf63106ad01f482.jpg]Obrazek[/URL]
Takie maski?

sokół pisze:A tak w ogóle, po świętach trzeba w maskach chodzić.
Po znajomości mogę załatwić wam takie "klubowe" maski ochronne, jeśli ktoś jest zainteresowany.
[url=https://images89.fotosik.pl/346/0bf63106ad01f482.jpg]Obrazek[/URL]
laynn pisze:Co do wymiany opon. Można, jest to podstawowa czynność życiowa, gdy autem jeździmy do pracy.
laynn pisze:I mam zagwozdke. Jeżdżę do pracy autem, ale koła trzymam u matki, 20km ode mnie. W mieszkaniu nie mam miejsca na nie, to mogę pojechać po nie?
laynn pisze:O z rejonów Pudełka
https://www.wiesci24.pl/2...e=socialnetwork
Nie do końca. Za komuny w wyborach nie mógł sobie wystartować nikt z opozycji, a teraz jeszcze może wystartować każdy. Być może to ostatnie takie wybory i ostatnia szansa, żeby ich powstrzymać bez wychodzenia na ulicę i robienia rewolucji.Prezes pisze:Nie, to jest identyczna postawa, jak powstrzymanie się od głosowania za komuny. Wtedy też były wybory i wtedy wynik również był znany.
Niestety to prawda. A nie dalej jak w ostatnią sobotę na spacerze, cały czas kłóciłem się z Ukochaną o "zakaz wejścia do lasu". Ona twierdziła, że to tak na wyrost, żeby ludzi przystopować, a w praktyce nikt nie będzie się czepiał, szczególnie gdzieś na uboczu. A ja byłem zdania, że uaktywnią się zakompleksieni służbiści, którzy będą się wyżywać - i już takich filmików jest wysyp.Pudelek pisze:policyjnej hołocie odbiło, chyba jak nigdy dotąd
sprocket73 pisze:Nie do końca. Za komuny w wyborach nie mógł sobie wystartować nikt z opozycji, a teraz jeszcze może wystartować każdy. Być może to ostatnie takie wybory i ostatnia szansa, żeby ich powstrzymać bez wychodzenia na ulicę i robienia rewolucji.
sprocket73 pisze:Niestety to prawda. A nie dalej jak w ostatnią sobotę na spacerze, cały czas kłóciłem się z Ukochaną o "zakaz wejścia do lasu". Ona twierdziła, że to tak na wyrost, żeby ludzi przystopować, a w praktyce nikt nie będzie się czepiał, szczególnie gdzieś na uboczu. A ja byłem zdania, że uaktywnią się zakompleksieni służbiści, którzy będą się wyżywać lecząc własne kompleksy - i już takich filmików jest wysyp.
Pudelek pisze:Nie, przyzwoity człowiek nie może sobie splamić rąk udziałem w tej hucpie. Ja wiem, że część osób pomyśli tak jak Ty, ale to droga donikąd. Jeśli byłaby duża frekwencja, to PiS zyska dodatkowy argument, że ludzie zaakceptowali ten przekręt.
Pudelek pisze:według policji nie, bo na zimowych też można jeździć
Pudelek pisze:Rewolucję należałoby zacząć od rozstrzelania części sąsiadów, bo według ostatnich badań jedynie 12 procent osób w Polsce jest przeciwnych takiemu zestawowi zakazów, a niezmiennie Duda ma ponad 50 poparcia (i tylko ja jakoś nie mam szczęścia trafienia na jego wyborcę).
sprocket73 pisze: A ja byłem zdania, że uaktywnią się zakompleksieni służbiści, którzy będą się wyżywać - i już takich filmików jest wysyp.
telefon 110 pisze:Jak świat światem zawsze tacy istnieli- wszędzie.
Pudelek pisze:Dlatego kiedyś tam pisałem do Prezesa, że ja w żadną przyzwoitość służb nie wierzę - bo to banda. Lata przyjmowania byle kogo robią swoje. Wreszcie mogą pokazać swoją siłę i władzę.
sokół pisze:to drugi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości