Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Niekoniecznie ze statywu. Wyzwalacz 10s, ustawiasz smartfon i go nie ruszasz (u mnie na smartfonie max. czas to 30s)
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Adrian pisze:ceper pisze:Niekoniecznie ze statywu. Wyzwalacz 10s, ustawiasz smartfon i go nie ruszasz (u mnie na smartfonie max. czas to 30s)
W sumie dobry pomysł, o ile jest miejsce żeby postawić telefon
Adrian - w sumie używamy dwóch statywów. Ciężki, ale zajebiście stabilny pod lustro Nikona ewentualnie pod kompakta Nikona. Ten mniejszy, z którego były robione te nocne to zwykły "pajączek" zakupiony na alledrogo za ok 35 zł. Można go i postawić...
... albo zapleść nóżki o cokolwiek...
Waga??? Kilkanaście gram
Kompatybilność??? Stopka na dwińcie 1/4" więc pasuje do wsytkiego...
No i jeszcze jedno.
Ktoś tu się chwali czasem naświetlania 30 sek. Parodia. Niech zmieni smartfon. Ten mój oferuje coś koło 6 godzin
Powiem Ci tak, mistrzostwo świata.... budka telefoniczna lepsze robi. Więc też się nie posraj z wrażenia, że masz taki zajebisty smartfon.
To tak na marginesie.
Do Roberta w każdym razie trochę Ci brakuje. No ale cieszy, że coś nowego próbujesz.
ps. nudno w domu to chyba guza szukam....
Ostatnio zmieniony 2020-03-29, 14:50 przez sokół, łącznie zmieniany 3 razy.
sokół pisze:Powiem Ci tak
Powiem Ci tak. Nie sram po gaciach ani nie rucham teściowej ze szczęścia, że sobie kupiłem coś, co pozwala mi na pewne eksperymenty.
sokół pisze:Do Roberta w każdym razie trochę Ci brakuje.
Wiem o tym, ale czy to jest powód aby tych próbek nie wrzucić na forum???
sokół pisze:budka telefoniczna lepsze robi.
Pochwal się, albo poluzuj zwieracze
vidraru pisze:Strach tu wrzucić zdjęcie, bo jak się koneserzy, krytycy fotografii wszechwiedzący znudzeni życiem odezwą, to można popaść w depresję...
Basiu,miej na wszystko wy..bane.Siedzą w domach i krytykują bo zazdroszczą,bo w blokach siedzą
Ostatnio zmieniony 2020-03-29, 18:05 przez marekw, łącznie zmieniany 1 raz.