Co za Kretyn ...

Pudelek pisze:ale sklepy jednak by się przydały
Pudelek pisze:Ja w ogóle przeniósłbym to na tydzień później, ten ostatni, bo to zawsze tydzień dłużej szans na poprawę sytuacji, ale wiem, że innym to może nie pasować.
Pudelek pisze:mój błąd, to było już 2 tygodnie temu, kiedy jeszcze nic wielkiego się nie działo...
ceper pisze:Nie wystarczą Wam reżimowe stacje paliw, bo przecież o energię do chodzenia się rozchodzi i podpałkę zarazem.
Reżimowe z promocyjnym płynem do dezynfekcji o szerokim spektrum jego zastosowania. Limit 1l na jedną osobę.buba pisze:ceper napisał/a:
Nie wystarczą Wam reżimowe stacje paliw, bo przecież o energię do chodzenia się rozchodzi i podpałkę zarazem.
Byle to nie byly litewskie stacje benzynowe
buba pisze:Ze sklepami to niekoniecznie dobrze to widze ze wzgledu na miejscowych, ktorzy moga byc zindoktrynowani przez telewizje i nie wiadomo czy beda przyjaznie patrzec na czworke przybledow, ktorzy siedza pod sklepem piatą godzine
buba pisze:Napisalam dzis smsa do reszty ekipy z moją proponowana wersja wyjazdu - ale poki co nic nie opisali...
Nie wystarczą Wam reżimowe stacje paliw, bo przecież o energię do chodzenia się rozchodzi i podpałkę zarazem.
Pudelek pisze:jeśli będą takie zakazy jak teraz, to jest oczywiste, że i tak nigdzie się nie pojedzie
Pudelek pisze:natomiast jeśli będą poluzowane chociażby do tego co było jeszcze tydzień temu, to miejscowi mogą se patrzeć. Ale to raczej takie stare baby zhisteryzowane, pijący jeszcze się przysiądą
Pudelek pisze:Nota bene właśnie wróciłem z małej wycieczki rowerowej, ludzi łazi pełno wszędzie, na wieży widokowej nad stawkiem piwkują sobie bynajmniej nie w 2 osoby i z odpowiednią odległością,
Pudelek pisze:więc przy ładnej pogodzie obecne rozporządzenie to i tak fikcja, jak wszystko w tym kraju
Pudelek pisze:idzie kryzys, nie będę przepłacał, a tym bardziej wspierał wiadomo kogo a płyn na Orlenach jest jak yeti - wszyscy słyszeli, nikt nie widział
buba pisze:Na stacji pod Lazdijaj to mysle ze bys kupil i Żubra za 10 zl jakby byl
buba pisze:O ile czołgow na ulice nie wypuszcza...
Pudelek pisze:Jeśli byłyby to jedyne otwarte góry to bym się skusił, choć i tak wolałbym słowacką stronę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości