Quiz Góry Świata
Zaprawdę powiadam Wam, że jeśli nie jest to Mała Fatra, to należy szukać w Wielkiej. Tam laynn widział ładne stado owieczek, ale co ja tam mogę wiedzieć.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Ja tam widzę skałę przy niebieskim szlaku. Po drugie nie byłem tam, więc nie mam moralnego prawa dać odpowiedzi. Jest jeszcze tertio: jeśli dam odpowiedź, to laynn i tak jej nie zobaczy - mam ignora. Wybacz Wiolu...
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
ceper pisze:Ja tam widzę skałę przy niebieskim szlaku. Po drugie nie byłem tam, więc nie mam moralnego prawa dać odpowiedzi. Jest jeszcze tertio: jeśli dam odpowiedź, to laynn i tak jej nie zobaczy - mam ignora. Wybacz Wiolu...
Daj odpowiedź, to powiadomię, kogo trzeba
Ostatnio zmieniony 2020-03-19, 20:16 przez Wiolcia, łącznie zmieniany 1 raz.
I zadasz? Jeśli tak, to Majerova skala (1283 m) w Wielkiej Fatrze. Przekaż.
Tak wygląda to z profilu - https://www.google.pl/maps/@48.8613919, ... 160!8i3120
Tak wygląda to z profilu - https://www.google.pl/maps/@48.8613919, ... 160!8i3120
Ostatnio zmieniony 2020-03-19, 20:20 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
laynn pisze:Tak, zgadł ceper.
Mam w planach Majerovą skałę (choć raczej w odległych). Kiedy byłeś, bo nie kojarzę relacji?
A co do zagadki - może Góry Przeklęte?
Ostatnio zmieniony 2020-03-19, 21:02 przez Wiolcia, łącznie zmieniany 1 raz.
Oj na niej nie byłem, a żałuję. Wtedy schodziłem z Ostredoka.
w-upal-najlepszy-jest-wuef-vt2440.htm
w-upal-najlepszy-jest-wuef-vt2440.htm