Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Widać i nie da się na to patrzeć. Następnym razem trza podglądać mistrza.
Chyba obrabiałeś szopem tę fotę (laserem):
Chyba obrabiałeś szopem tę fotę (laserem):
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
vidraru pisze:Marku, mieliśmy się dziś wybrać z Targoszowa,gdzie już są na L.,ale pogoda zniechęciła.
Wczoraj wracam z młodą z nart a ta buczy od rana ,jedziemy na krokusy no to na odczepne Targoszów polanka ponad ośrodkami wypoczynkowymi i są.A dziś rano nijak ale się wyrobiło. Za chwile kilka zdjęć zapodam.
Mareczku, szkoda paprać namiastką Soplicy? Łyk lub dwa i po problemie.
W piątek w stolicy wsparłem "piątakiem" chorego człowieka będącego w potrzebie (na wódkę i papierosy).
Gdybym dał mu pogana, to mógłby się spić na zabój.
W piątek w stolicy wsparłem "piątakiem" chorego człowieka będącego w potrzebie (na wódkę i papierosy).
Gdybym dał mu pogana, to mógłby się spić na zabój.
Ostatnio zmieniony 2020-03-08, 18:39 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Ależ Marku tkwisz w błędzie. Leżała sobie zagadka przez kilka dni i mając na uwadze dyskomfort niektórych forumowiczów na me wpisy doszedłem do wniosku, że przyblokowałem wątek. Na szlaku również schodzę na bok, by nie tarasować przejścia. Trudno mi ocenić sens mych wypowiedzi po wypiciu łyku lub dwóch (o alkohol tu chyba chodzi), bo to było tak dawno, że nie sięgam pamięcią. Na dodatek znajomi też gardzą wodą ognistą lub migają się "kierowaniem pojazdu". Żebym to ja miał bliżej do Żywca lub na Ślůnsk.... Jak żyć w takim środowisku?
Szukałem ostatnio kamienia ewangelików (leśny Kościół Ewangelików) w górnej części Doliny Zimnika. Udało się dopiero za 3 razem, choć zawsze byłem w pobliżu.
Kamień jak kamień, szału nie ma ale sam fakt odnalezienia cieszy. No i sama dolinka bardzo ładna
Oto i on.
I jeszcze kilka ujęć z Dusiłoka i Groty Komonieckiego, z wczoraj.
Kamień jak kamień, szału nie ma ale sam fakt odnalezienia cieszy. No i sama dolinka bardzo ładna
Oto i on.
I jeszcze kilka ujęć z Dusiłoka i Groty Komonieckiego, z wczoraj.
Ostatnio zmieniony 2020-03-14, 20:45 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.