Bez przesady, to gorące dziewczyny jak paszkwile - rad z takimi iść w góry i porozmawiać.Adrian pisze:to tylko pani w trampkach bez skarpetek

Bez przesady, to gorące dziewczyny jak paszkwile - rad z takimi iść w góry i porozmawiać.Adrian pisze:to tylko pani w trampkach bez skarpetek
Adrian pisze:A nie łatwiej było tam nie iść w takich butach niż oczekiwać pomocy od obcych
Dobromił pisze:Adrian pisze:A nie łatwiej było tam nie iść w takich butach niż oczekiwać pomocy od obcych
Nie oczekiwała, nie prosiła. Oni po prostu zachowali się odpowiednio.
Tak w ogóle to zauważam u Ciebie, Adrian jakąś takąś krwiożerczość, agresję, próby naprawiania świata i innych. A Ty zawsze miałeś odpowiednie obuwie, zawsze byłeś rewelacyjnie przygotowany sprzętowo, topograficznie, fizycznie ? Bo np. ja nie zawsze. I im więcej chodzę po np. Tatrach to tym bardziej wiem jak słabo je znam.
I staram się zmienić samego siebie a nie innych.
Darz Szlak !
Adrian pisze:Temat mnie drażni, ale traktowałbym to w moim przypadku z przymrużeniem oka
W dobie internetu kiedy się o tym trąbi na lewo i prawo (bardziej na prawo) to jakoś ciężko mi to zrozumieć, że jednak tacy ludzie się znajdują.
Prezes pisze: Teraz już nic nie ma.
telefon 110 pisze: pracą w kopalni.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości