Nie ważne gdzie... ważne z kim :)
- sprocket73
- Kontakt:
Piotrek, po prawej też jest zaorane pole. Różnica w odcieniach może wynikać z innego kierunku skiby. Droga też jest, jeszcze bardziej po prawej - nierozjeżdżona, zarośnięta trawą.
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
- sprocket73
- Kontakt:
A tu jeszcze widok z góry... krzyż ewidentnie zabiera kawałek pola
laynn wierzę magisowi, po prostu leń mnie dopadł
laynn wierzę magisowi, po prostu leń mnie dopadł
SPROCKET
- telefon 110
- sprocket73
- Kontakt:
Ceper pisał, że drogo, a Ceper chyba zna się na dużych pieniądzach. Potrafi oceniać takie kwoty, bo codziennie obraca podobnymi.telefon 110 pisze:Tanio jak barszcz.
SPROCKET
- telefon 110
Dwie sprawy.
1. Byłeś sam ?
2. Z innego forum dowiedziałem się, że ta góra z dużym krzyżem to Bożniowa Góra. Jako dziecię chodziłem po niej … Rynek zwiedzałem … Pod drzewem przy Pałacu w Młoszowej odpoczywałem …
1. Byłeś sam ?
2. Z innego forum dowiedziałem się, że ta góra z dużym krzyżem to Bożniowa Góra. Jako dziecię chodziłem po niej … Rynek zwiedzałem … Pod drzewem przy Pałacu w Młoszowej odpoczywałem …
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Tych na Ślůnsku brak, bo to zielona enklawa Rzeczypospolitej.telefon 110 pisze:On zna się na cenach mieszkań z widokiem na elektrownie i dziurę w ziemi.
Wiem, ile płaciłem za dom dla córy o zbliżonych parametrach, ale w centrum miasta (ok. 500 m do policji, sądu, UM, UG, poczty) i jednocześnie absolutna cisza, gdzie ptaszyska budziły mnie rankiem przez pół roku.sprocket73 pisze:Ceper pisał, że drogo, a Ceper chyba zna się na dużych pieniądzach.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
- sprocket73
- Kontakt:
1. TAK, gdyż Ukochana oznajmiła, że chora.Dobromił pisze:Dwie sprawy.
2. Czyli ponownie chodziłem Twymi śladami...
SPROCKET
- sprocket73
- Kontakt:
ceper pisze:Wiem, ile płaciłem za dom dla córy o zbliżonych parametrach, ale w centrum miasta (ok. 500 m do policji, sądu, UM, UG, poczty) i jednocześnie absolutna cisza, gdzie ptaszyska budziły mnie rankiem przez pół roku.
Dwie sprawy.
1. Kupiłeś dom dla córy i mieszkałeś tam przez pół roku, żeby sprawdzić, czy będzie miała dobrze?
2. Dom nie miał dachu i ptaki srały Ci na czoło?
SPROCKET
sprocket73 pisze:1. TAK, gdyż Ukochana oznajmiła, że chora.
A Tobi ?
sprocket73 pisze:2. Czyli ponownie chodziłem Twymi śladami...
Taaa miałem wtedy maksymalnie kilkanaście lat
Z okolic jeszcze dobrze znam cmentarz w Trzebini. Połowa zmarłej rodziny tam leży.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :