Przedzimie... Gdzie się wybrać?
Malgo Klapković pisze:Co polecacie na ten czas? Jakie pasma, jakie góry?
O 6.45 wsiadasz w busa w Żywcu, jedziesz do Doliny Zimnika, szukasz okolicznych skał, i wracasz na busa do Żywca o 12.22. Reszta dnia to bary
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- Malgo Klapković
- Tępy dyszel
,, Chodzi" mi po głowie, jeszcze w tym roku Beskid Żywiecki.
Mianowicie Polica i Czyrniec.
Która wersja jest ciekawsza widokowo:
Z Sidziny przez polanę Malinowe do schroniska na Hali Krupowej (Kucałowej), na Policę i Czyrniec z zejściem na przełęcz Zubrzycką ?
A może z Zubrzycy przez Halę Śmietanową na przeł. Krowiarki, potem szlakiem czerwonym na Policę, Czyrniec i powrót do Zubrzycy ?
Na Policy już byłem (z Zawoi szlakiem zielonym) ale na Czyrńcu nie. Z mapy wynika, że to widokowe miejsce.
Mianowicie Polica i Czyrniec.
Która wersja jest ciekawsza widokowo:
Z Sidziny przez polanę Malinowe do schroniska na Hali Krupowej (Kucałowej), na Policę i Czyrniec z zejściem na przełęcz Zubrzycką ?
A może z Zubrzycy przez Halę Śmietanową na przeł. Krowiarki, potem szlakiem czerwonym na Policę, Czyrniec i powrót do Zubrzycy ?
Na Policy już byłem (z Zawoi szlakiem zielonym) ale na Czyrńcu nie. Z mapy wynika, że to widokowe miejsce.
Ostatnio zmieniony 2013-11-10, 18:33 przez Tępy dyszel, łącznie zmieniany 1 raz.