Jaki zegarek w góry? :)
Jaki zegarek w góry? :)
Cześć wszystkim. Liczę, że znajdę tu pomoc
Zbliżają się urodziny mojego męża, fana wspinaczek górskich. Szukając mu prezentu, trafiłam na zegarek Suunto SS050276000 i wydaje mi się, że mąż byłby z takiego zadowolony. Cena też jest świetna w porównaniu do innych modeli, ale problem w tym że ja w ogóle nie znam tej marki i czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy to dobra firma?
Zbliżają się urodziny mojego męża, fana wspinaczek górskich. Szukając mu prezentu, trafiłam na zegarek Suunto SS050276000 i wydaje mi się, że mąż byłby z takiego zadowolony. Cena też jest świetna w porównaniu do innych modeli, ale problem w tym że ja w ogóle nie znam tej marki i czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy to dobra firma?
Jeśli mąż nie jest zadowolony w alkowie, to najwyższy czas wy...
Zegarek mu o tym przypomni, że czas to pieniądz i szkoda marnować pogan.
Zegarek mu o tym przypomni, że czas to pieniądz i szkoda marnować pogan.
Ostatnio zmieniony 2019-07-19, 15:46 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Re: Jaki zegarek w góry? :)
Welska44 pisze:Cześć wszystkim. Liczę, że znajdę tu pomoc
[url=https://images91.fotosik.pl/219/1d6e56ec42227f03m.jpg]Obrazek[/URL]
To jest model który chodzi za mną od dawna, ma parę minusów, główny to odrapana farba na kopercie, zobacz w necie o co chodzi dokładnie, zdarzały się też skargi na zacinające się przyciski i jest również pasek który jest bardzo wygodny w noszeniu ale nie trwały i lubi pękać, nowy kosztuje 100-150 zł jak dobrze pamiętam, podrubki chodziły za 50-60 zł
Ale mimo wszystko jest zajebisty i mąż pewnie się ucieszy
- kristoff73
- sprocket73
- Kontakt:
A ja nie. Ceper zobaczył, że nowa laska i chciał zabłysnąć. Jak samotność doskwiera, to i z reklamowym spambotem można pogadaćAdrian 17 pisze:Tak się trochę dziwiłem twojej wypowiedzi
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
sprocket73 pisze: Adrian 17 napisał/a:
Tak się trochę dziwiłem twojej wypowiedzi
A ja nie. Ceper zobaczył, że nowa laska i chciał zabłysnąć.
sprocketa nic nie jest w stanie zaskoczyć (ani harcerki, ani skuśki), bo z niejednego pieca chleb jadał i przy ładnej pogodzie błyszczy jak ta lala (nie chcę porównywać do ..., co się błyszczą).
Mnie ciągle zadziwia, bo wszystko by okupował.
Nowa laska powiadasz? Szkoda, bo kupiłem 3 pary kijków.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Mi nie jest łatwo zabłysnąć na forum jak innym, kosztuje mnie to wiele trudu.
Czasem facet postępuje jak baba, czasem kobiety ogarnięte są bardziej niż faceci (wszelkie podobieństwo do forumowiczów i forumowiczek przypadkowe), więc po czym mam ich odróżnić? Z drugiej strony jestem tolerancyjnym i wyzwolonym człowiekiem. Ostatnio podrywałem tylko Ciebie Vision, czyżbyś był zazdrosny o sprocketa?
Czasem facet postępuje jak baba, czasem kobiety ogarnięte są bardziej niż faceci (wszelkie podobieństwo do forumowiczów i forumowiczek przypadkowe), więc po czym mam ich odróżnić? Z drugiej strony jestem tolerancyjnym i wyzwolonym człowiekiem. Ostatnio podrywałem tylko Ciebie Vision, czyżbyś był zazdrosny o sprocketa?
Adrian 17 pisze:To jest model który chodzi za mną od dawna, ma parę minusów, główny to odrapana farba na kopercie, zobacz w necie o co chodzi dokładnie, zdarzały się też skargi na zacinające się przyciski i jest również pasek który jest bardzo wygodny w noszeniu ale nie trwały i lubi pękać, nowy kosztuje 100-150 zł jak dobrze pamiętam, podrubki chodziły za 50-60 zł
Ale koszt jak na zegarek bez GPS spory. Też się kiedyś zastanawiałem, ale kupiłem Casio za dwie stówki z hakiem: https://timegroup.pl/casio-sgw-300hb-3av,id151.html
Funkcjonalność podobna (kompasu nie ma), koszt kilkukrotnie niższy i nie będzie szkoda jak się w terenie w coś przydzwoni.
PS. Akurat ten wariant Suunto z pierwszego linku jest o tyle lepszy od pozostałych, że ma tekstylny pasek. Powinien dłużej wytrzymać.
Ostatnio zmieniony 2019-07-20, 07:18 przez Prezes, łącznie zmieniany 1 raz.
Prezes pisze:Adrian 17 pisze:To jest model który chodzi za mną od dawna, ma parę minusów, główny to odrapana farba na kopercie, zobacz w necie o co chodzi dokładnie, zdarzały się też skargi na zacinające się przyciski i jest również pasek który jest bardzo wygodny w noszeniu ale nie trwały i lubi pękać, nowy kosztuje 100-150 zł jak dobrze pamiętam, podrubki chodziły za 50-60 zł
Ale koszt jak na zegarek bez GPS spory. Też się kiedyś zastanawiałem, ale kupiłem Casio za dwie stówki z hakiem: https://timegroup.pl/casio-sgw-300hb-3av,id151.html
Funkcjonalność podobna (kompasu nie ma), koszt kilkukrotnie niższy i nie będzie szkoda jak się w terenie w coś przydzwoni.
PS. Akurat ten wariant Suunto z pierwszego linku jest o tyle lepszy od pozostałych, że ma tekstylny pasek. Powinien dłużej wytrzymać.
Fajna alternatywa mam pird..ca na punkcie zegarków, a na te drogie zawsze mi szkoda i jakoś Casio nie brałem pod uwagę. Dzięki
ceper pisze:To kobieta pracująca, która żadnej pracy się nie boi. Widziałeś kiedyś pracującego Cygana? Może za krótko żyję.
Owszem, właśnie tacy próbowali mi nie raz wcisnąć zegarek przed jakimś hipermarketem, a kiedyś to jeszcze o wiele bardziej kompleksowe usługi świadczyli i przychodzili z dywanami pod same drzwi.