Dobry.
Zapowiedzi pogodowe były nie jasne i mało optymistyczne, że jakieś burze i deszcz, eee tam najwyżej nas trochę zmoczy
Auto zostało w Wiśle Głębcach, a my mieliśmy podjechać autobusem na Kubalonke, nie stety w weekendy jeżdżą rzadziej niż rzadko
To idziemy pieszo! Ale po co iść szlakiem kiedy można to przeciąć i zaoszczędzić parę kilometrów i minut ... Fajna droga zamieniła się w trawiastą ścieżkę, a ta tuż przed dojściem do szlaku prawie znikła, ale podejście skrótem udało się
Kilka razy w ciągu dnia zanosiło się na deszcz ale deszcz z tego nie było.
Na szlaku trochę kałuży i połamanych drzew, ogólnie fajnie i przyjemnie, kto nie szedł niech idzie
Parę fotek ...
Chętnie był poleżał, ale kleszcze te kleszcze ... Wczoraj jednego wyrywałem z pachwiny
Jeszcze spojrzenie za siebie
Trochę Stożka w słoneczny dzień
Kolejką
Miał być szlak (zielony z Głębiec ) ale wyszło na kreche i wyszliśmy już na czerwony jakieś 1.5 km od Kubalonki
Miał być szlak (zielony z Głębiec ) ale wyszło na kreche i wyszliśmy już na czerwony jakieś 1.5 km od Kubalonki
Ostatnio zmieniony 2019-06-08, 20:55 przez Adrian, łącznie zmieniany 3 razy.
Bardzo przyjemnie ten szlak skrótowy wygląda, wnosząc po pierwszym zdjęciu. Lubię takie trawy w lesie.
Fajne też to zdjęcie spod schroniska. Warto byłoby się tam wybrać, bo ostatnio (właśnie policzyłam) to byłam z 12 lat temu na Stożku (i to Małym!). Dzięki za przypomnienie miejsca .
Czy dobrze pamiętam, że ten szlak czerwony z Kubalonki miał zmieniony jakiś czas temu przebieg?
Fajne też to zdjęcie spod schroniska. Warto byłoby się tam wybrać, bo ostatnio (właśnie policzyłam) to byłam z 12 lat temu na Stożku (i to Małym!). Dzięki za przypomnienie miejsca .
Czy dobrze pamiętam, że ten szlak czerwony z Kubalonki miał zmieniony jakiś czas temu przebieg?
Ostatnio zmieniony 2019-06-09, 21:40 przez Wiolcia, łącznie zmieniany 1 raz.
Żeby to nie był taki krótki wypad proponuję trasę którą szedłem w zeszłym roku jesienią z córką, zaczęliśmy z Kubalonki - Kiczora - Stożek - Cieślar - Soszów - Czantoria Wlk. I wyciągiem do Ustronia
Z Kubalonki pierwszy raz szedłem w zeszłym roku więc nawet nie wiedziałem że szlak był zmieniany, a trasę uważam za bardzo sympatyczną i wartą przejścia
Z Kubalonki pierwszy raz szedłem w zeszłym roku więc nawet nie wiedziałem że szlak był zmieniany, a trasę uważam za bardzo sympatyczną i wartą przejścia
-