Vision pisze:W tą niedzielę ma być ponoć 20 stopni. Chociaż jakoś w górach tego nie widzę,
Na takiej trasie np. jak szlismy w piatek, z Suchej do Stryszawy to moze byc calkiem przyjemnie! Widze to jak najbardziej, lacznie z wygrzewaniem sie na łące!
Vision pisze:W tą niedzielę ma być ponoć 20 stopni. Chociaż jakoś w górach tego nie widzę,
Tatrzański urwis pisze:Bubie by się tam na pewno spodobało bo ona lubi takie obiekty .telefon 110 pisze:Widziałem odpowiedni obiekt gdzie można zażyć sanacji.
Tatrzański urwis pisze:buba napisał/a:
to kiedy nastepny zlot???
To może zorganizujemy coś u nas Buba w Karkach?
ale to chyba musiałoby być gdzieś w dolinie - np. jest PTSM w Szklarskiej.
sokół pisze:Trzeba wybrać organizatora. Warunek - organizator tylko organizuje, nie musi dojechać na zlot.
Ktoś się zgłasza?
buba pisze:Tatrzański urwis pisze:Bubie by się tam na pewno spodobało bo ona lubi takie obiekty .telefon 110 pisze:Widziałem odpowiedni obiekt gdzie można zażyć sanacji.
Jestem za! W Polsce jeszcze nie spalam w opuszczonym hotelu!
nes_ska pisze:Dlatego chyba w sobotę będą Tatry, a w niedzielę stopem na Spisz, bo Tatry w niedzielę to chyba fatalny pomysł. Damy radę!
Ej, a Pudelek to gdzie był, bo go na żadnym zdjęciu nie widzę? Spał gdzieś w kącie? ;D
buba pisze:Tatrzański urwis pisze:Bubie by się tam na pewno spodobało bo ona lubi takie obiekty .telefon 110 pisze:Widziałem odpowiedni obiekt gdzie można zażyć sanacji.
Jestem za! W Polsce jeszcze nie spalam w opuszczonym hotelu!
Przepraszam, widocznie pomyliłem pulpę z pawiem.sprocket73 pisze:ceper napisał/a:
Nie ma zdjęcia nawet turystycznej pulpy
Przecież jest
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości