Czas umierać. Jutro z tego powodu pójdę do Katedry pod wezwaniem Św. Stanisława i Wacława.
P.s. Trzy razy spałem w Starym. Rewelacyjne miejsce. Byleby nie zasnąć zimą na blacie pieca

laynn pisze:Wiesz, w tej kwestii podzielam zdanie buby. To są już raczej hotele niż schroniska.
Gór Ski pisze:to wrzątku raczej nie uświadczysz a spożywanie własnych posiłków niemile widziane.
Dobromił pisze:A mityczny wrzątek to bardziej mnie śmieszy niż interesuje.
Gór Ski pisze:Ale zamykanie schronisk PTTK podczas imprez nie zgodne ze statutem ale takie sytuacje jednak wyjątkiem są.
Gór Ski pisze:chodzą po rezerwatach ( Miedziane Opalony ) robią samojebki i wrzucają zdjęcia z "Taternickich" przejść
Prezes pisze:Zaczynam się skłaniać do skrajnych (kiedyś mi obcych) poglądów o wprowadzeniu limitu wejść do parku, bo te góry zostaną zwyczajnie zadeptane.
Dobromił pisze:Prezes pisze:Zaczynam się skłaniać do skrajnych (kiedyś mi obcych) poglądów o wprowadzeniu limitu wejść do parku, bo te góry zostaną zwyczajnie zadeptane.
A może by tak Marsz Narodowców do Morskiego ?
Prezes pisze:Gór Ski pisze:chodzą po rezerwatach ( Miedziane Opalony ) robią samojebki i wrzucają zdjęcia z "Taternickich" przejść
Od zawsze to tępię, gdzie mogę. Ale to walka z wiatrakami.
Zaczynam się skłaniać do skrajnych (kiedyś mi obcych) poglądów o wprowadzeniu limitu wejść do parku, bo te góry zostaną zwyczajnie zadeptane.
Kto naprawdę potrzebuje - i tak znajdzie drogę.
rzepaw1 pisze:Ja bym raczej wprowadził ubezpieczenia i w przypadku wypadku kogoś nieubezpieczonego na wyjście w góry (o zgrozo nie tylko w Tatry) koszty ratownictwa poniósłby "poszkodowany"
rzepaw1 pisze:Ograniczenie ilości ludzi w górach przyniesie negatywne skutki dla górołazów, bo Janusze i Grażyny będę przepychać się w kolejkach do kas.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości