KWAQ9 pisze:Od jednego Górnika dowiedziałem się, że jest tutaj fajne forum
Jak bym wyszedł z podziemi to też by mi się wszystko fajne wydawało
Mirek pisze:Witaj i taka rada,nie wspominaj o piciu bo ktoś tu zaraz posądzi cię że jesteś alkoholikiem.
Nie wiedziałem, że czytałem też Torę, bo treść ta wydawała mi się znana raczej z Pisma Świętego a'la Biblia.telefon 110 pisze:O czym pisze Tora:
"32 Chodź więc, upoimy ojca naszego winem i położymy się z nim, a tak będziemy miały potomstwo z ojca naszego». "
ceper pisze:Nie wiedziałem, że czytałem też Torę, bo treść ta wydawała mi się znana raczej z Pisma Świętego a'la Biblia.telefon 110 pisze:O czym pisze Tora:
"32 Chodź więc, upoimy ojca naszego winem i położymy się z nim, a tak będziemy miały potomstwo z ojca naszego». "
Było ich z 50 w dniach 7-12 marca...telefon 110 pisze:Chodzisz do kościółka?
No i nozyce się odezwały.ceper pisze:Witaj Kwaq9.
Niektórzy wstydzą się tego, że lubią dać w palnik. Próbują to ukrywać, wstydzą się, starają się to kamuflować, a przecież to choroba jak katar czy przeziębienie, które notorycznie wraca i (nie)leczone trwa ponoć tydzień.
Nie wspominaj o alkoholu, bo jest tu jeden osobnik, który dzielnie się trzyma i wstrzemięźliwie pości, ale gdy usłyszy tajemnicze słowo, to rusza w tango, do którego nie potrzeba dwojga. Wszystko jest dla ludzi, zwłaszcza tych na socjalu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości