chwastek pisze:ale się kompromitujesz
chwastek pisze:kompromituj się dalej.
Mom taki przikrom chcice. A wy se paniusiu pirwsom beskidzkom łostrewke w dupe wsadzcie. I zatońcie's zbojnickiego
ceper pisze:że (...) zioła szkodzą zdrowiu
ceper pisze:Nie piję, bo nie lubię alkoholu, więc trudno tu o zasady.
ceper pisze:Raz byłem pijany w czasach studenckich - jedyne skutki uboczne: wymioty po wypiciu butelki żytniej w 72s /zakład/.
ceper pisze:To Kris pierwszy wyraził się publicznie o mojej główce, więc nie pozostałem dłużny.
.ceper pisze:Podobnie w przypadku "degeneratów", nie wiem ilu z nich potraktowało poważnie mój pierwszy post,
]ceper pisze: Więc jakimi środkami mam przemówić do rozsądku?
ceper pisze:Dostrzegam cynizm z prefixem "Pan"
ceper pisze:Dostrzegam cynizm z prefixem "Pan"
Tępy dyszel pisze:Malgo Klapković napisał/a:
Tępy dyszel napisał/a:
nie wiedziałem, że istnieje związek przyczynowo – skutkowy między wyglądem twarzy a wykształceniem
Nie pisz takich rzeczy w godzinach pracy, to grozi uduszeniem
Dziś zastępowałem kierownika na ,,jego" komputerze.
Malgo Klapković pisze:ja pisałam o sobie
Malgo Klapković pisze:Przy następnym zlocie trzeba będzie zaznaczyć od początku, że to będzie przede wszystkim towarzyski wyjazd w góry, ale nic nie stoi na przeszkodzie, by się przed główną częścią dnia (wieczoru) porządnie przeciorać na szlaku lub poza nim
Wilczyca pisze:Nie. widzę to tak, że paczka dobrych znajomych pojechała ze sobą żeby bliżej sie poznać pożartowac i powygłupiać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości