Prolog
więcej za chwil parę (w forumowych dziadkowych klimatach parę dni

Wiolcia pisze:Z tymi niedźwiedziami to uważaj, bo ostatnio nawet na Gaikach w Beskidzie Małym się pojawił, więc kto wie...
A wycieczka widokowo piękna, na wiosnę to dobry wybór. Ta trasa "wisi" na mojej liście już od lat, ale jakoś do tej pory nie mogłam się tam wybrać: a to brak sensownego kółka do zrobienia, a to odległość i jak już jechać, to w bardziej "honorne" góry. A szkoda, bo ten Beskid też ma swój urok.
A ta zieleń majowa jest rozwalająca!
Tylko zazdrościć...
Czy Marek podbił Ci wizę na jego tereny?
W Beskidzie Małym to niedźwiedź pojawiał się już 20 lat temu.
Wiolcia pisze:Z tymi niedźwiedziami to uważaj, bo ostatnio nawet na Gaikach w Beskidzie Małym się pojawił, więc kto wie...
A wycieczka widokowo piękna, na wiosnę to dobry wybór. Ta trasa "wisi" na mojej liście już od lat, ale jakoś do tej pory nie mogłam się tam wybrać: a to brak sensownego kółka do zrobienia, a to odległość i jak już jechać, to w bardziej "honorne" góry. A szkoda, bo ten Beskid też ma swój urok.
A ta zieleń majowa jest rozwalająca!
Tylko zazdrościć...
_laynn pisze:Wydaje mi się, że powinien być zadowolony, że ktoś poza nim w końcu tam pojechał
_laynn pisze:Koniec zimy-marzec to dla mnie najbrzydsza pora, do tego jak jest zimno to mi się nic nie chcę. Doszło do tego zmęczenie w pracy/choroba w marcu i nie miałem ochoty się męczyć w szaroburym krajobrazie. Do tego jeszcze przemarznąć. Przy okazji święta dość kiepsko wypadły, w sensie dość późno i przez to się przesunęła możliwość wycieczki.
Zieleń, ciepło, oraz słońce zrobiły jednak swoje - zaczynam coraz częściej wędrować po mapie. A to oznacza, że wycieczek będzie (mam nadzieje), że więcej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości