Serial mnie wciągnął...więc go polecam. Lub nie.
Serial mnie wciągnął...więc go polecam. Lub nie.
Temat dość dla mnie dziwny, bo mało tv oglądam, mało filmów, seriali jeszcze mniej ale...
Wciągnęły mnie ostatnio "Znaki". I to na tyle, że zagraniczne, szczególnie hamerykańskie mi tera nie podchodzą. "Znaki" to dwa sezony po 8 odcinków, dzieje się to w Górach Sowich, taki kryminał.
Wcześniej obejrzałem "W głębie lasu". Też spoko. Tu zaś 4 odcinki.
A przy okazji, w czasie kwarantanny, odkryłem kanał "Bez planu", tu mogę polecić, fajny głos vlogera, dobrze zrobione filmy-odcinki i odwiedzanie z Bartem ciekawych miejsc jak Wenezuela, Kolumbia, czy też kraje Azjatyckie, Afrykańskie, oraz Bałkany i Nadniestrze, czy Ukraina. Ale nie jest to odwiedzanie miejsc popularnie turystycznych...
A czy Wy coś oglądacie?
Wciągnęły mnie ostatnio "Znaki". I to na tyle, że zagraniczne, szczególnie hamerykańskie mi tera nie podchodzą. "Znaki" to dwa sezony po 8 odcinków, dzieje się to w Górach Sowich, taki kryminał.
Wcześniej obejrzałem "W głębie lasu". Też spoko. Tu zaś 4 odcinki.
A przy okazji, w czasie kwarantanny, odkryłem kanał "Bez planu", tu mogę polecić, fajny głos vlogera, dobrze zrobione filmy-odcinki i odwiedzanie z Bartem ciekawych miejsc jak Wenezuela, Kolumbia, czy też kraje Azjatyckie, Afrykańskie, oraz Bałkany i Nadniestrze, czy Ukraina. Ale nie jest to odwiedzanie miejsc popularnie turystycznych...
A czy Wy coś oglądacie?
Ja ostatnio w jeden wieczór na CDA obejrzałam
Unorthodox - to o ortodoksyjnej Żydówce, która ucieka do Berlina przed małżeństwem, zasadami i społecznością , w której żyje. Podobało mi się.
Unorthodox - to o ortodoksyjnej Żydówce, która ucieka do Berlina przed małżeństwem, zasadami i społecznością , w której żyje. Podobało mi się.
Ostatnio zmieniony 2021-02-03, 22:13 przez Izabela, łącznie zmieniany 1 raz.
Oglądam "Pokonanych" na bieżąco. Tematyka wydawała się ciekawa i z potencjałem, Berlin w 1946 roku, zapowiadało się na interesujący serial. Taki też był do trzeciego odcinka, potem wyraźnie jakość siadła, scenarzystom brakło koncepcji i w sumie nie wiadomo, dokąd zmierza fabuła, a pojawiło się też kilka mało prawdopobnych sytuacji. Odcinków jest tylko osiem, zostały mi jeszcze trzy, zobaczymy się jak się to skończy.
- kristoff73
"Upadek Królestwa". Chyba już czwarta seria leci w Canal +.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Od 8 kwietnia na Canal + będzie serial "Martwa góra". O tragedii na Przełęczy Diatłowa.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
Od 8 kwietnia na Canal + będzie serial "Martwa góra". O tragedii na Przełęczy Diatłowa.
Serial, jak na rosyjski, na duży plus, dobre udźwiękowienie, zdjęcia. Ostatni odcinek ukazany jako retrospekcja całej tragedii i śmierci bohaterów, niesamowity.
Ostatnio zmieniony 2021-04-30, 07:18 przez Tomasz, łącznie zmieniany 1 raz.