Zima się zbliża, czas pozbierać bannnery
Zapraszamy do przesyłania zdjęć, które chcielibyście widzieć na forum w nagłówku.
Oto kilka wytycznych:
- wysyłamy maksymalnie 3 zdjęcia zrobione w porze zimowej w górach, obojętnie z jakiego roku, na adres: foto@gorybezgranic.pl
- jako temat maila podajemy: "baner + swój nick z forum"
- rozmiar zdjęcia musi być w rozdzielczości: 960x280 pikseli
- zdjęcia przysyłamy do piątku, 11 grudnia g. 23:59
- po tym terminie stworzona zostanie ankieta ze wszystkimi propozycjami, w której wybierzmy banery, które wstawimy zamiast obecnego
Oczywiście znów zastosujemy taktykę wymienności kilku najlepszych bannerów, żeby każdy był zadowolony.
Rozmiar zdjęcia jest dosyć istotny, tzn. 1-2 piksele nie zrobi różnicy, ale miejsca mamy tyle ile mamy i w takich rozmiarach (960 x 280 px) prosiłbym przysyłać zdjęcia.
Zachęcam wszystkich do udziału!!!
Jak ktoś nie umie wykadrować, służę pomocą.
Czasu macie sporo, można szukać w swoich zbiorach.
Do dzieła, Mili Państwo! Czekamy!
Zimowe banery
Jak widzicie, bannerów raczej nie będzie. Ja niestety nie mam dostępu do maila, na który się wysyła bannery, nie dostałem tez dostępu do serwera. Piotrek też nie dostał. A Vision pojechał za poganami za granicę i kontaktu z nim nie ma. Nawet nie wiem, czy kopia zapasowa forum jest tworzona...
Mówił, że będzie wszystko Ok, ale pewności nie mam...
Takie to troszkę sceny z filmu "czy leci z nami pilot" - ogólnie jestem tym lekko zdegustowany. Szło zostawić namiary na maila i serwer i pojechać, a tak nawet nie wiem, czy jutro odpalimy forum.
Niby się na razie kręci, ale jakby coś się zdupiło, leżymy. Już kij z tymi bannerami, ogólnie, wkurwiony jestem na maksa.
Mówił, że będzie wszystko Ok, ale pewności nie mam...
Takie to troszkę sceny z filmu "czy leci z nami pilot" - ogólnie jestem tym lekko zdegustowany. Szło zostawić namiary na maila i serwer i pojechać, a tak nawet nie wiem, czy jutro odpalimy forum.
Niby się na razie kręci, ale jakby coś się zdupiło, leżymy. Już kij z tymi bannerami, ogólnie, wkurwiony jestem na maksa.
Ostatnio zmieniony 2020-12-26, 21:44 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.