Wtorkowy Zielony Kopiec
-
Wtorkowy Zielony Kopiec
Już od jakiegoś czasu "chodził znów za mną" Zielony Kopiec i Malinowska. I patrząc wczoraj w pracy przez okno na piękne słońce zapadła decyzja. Około 16.30 start z Ostrego niebieskim na Skrzyczne, dalej zielonym przez Malinowską Skałę na Zielony Kopiec i powrót żółtym i spacer wzdłuż Potoku Zimnika. Oprócz pogody-żylety wielką zaletą tej wycieczki była ilość spotkanych ludzi. Oprócz kilku rowerzystów i trzech osób na szlaku z pieskami, spotkaliśmy jeszcze tylko ze dwa zające.
alicjaraczek pisze:Oprócz pogody-żylety wielką zaletą tej wycieczki była ilość spotkanych ludzi. Oprócz kilku rowerzystów i trzech osób na szlaku z pieskami, spotkaliśmy jeszcze tylko ze dwa zające.
Kolejna … Ludziska co Wam tak inni przeszkadzają ?
Świetna pogoda, piękne widoki, bardzo fajne zdjęcia ze słońcem za chmurami.
Wiesz, że czasami dublują Ci się zdjęcia ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
-
alicjaraczek pisze:Jak mam potrzebę kontaktu z ludziskami to jadę na targ do Kęt :-P
Nie byłem ale za to parokrotnie grałem z Hejnałem Kęty
Zdjęcia słońca przebijającego przez chmury są super
Gdybym w ostatniej chwili nie zmienił kierunku, to była szansa spotkać się na szlaku, bo taki był pierwszy plan ale zmieniłem na Beskid Mały.
Gdybym w ostatniej chwili nie zmienił kierunku, to była szansa spotkać się na szlaku, bo taki był pierwszy plan ale zmieniłem na Beskid Mały.
Ostatnio zmieniony 2020-06-24, 09:59 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
-
alicjaraczek pisze: I patrząc wczoraj w pracy przez okno na piękne słońce zapadła decyzja. Około 16.30 start z Ostrego niebieskim na Skrzyczne, dalej zielonym przez Malinowską Skałę na Zielony Kopiec i powrót żółtym i spacer wzdłuż Potoku Zimnika.
Teraz długie dni więc fajne jest to że mieszkając blisko Beskidów , nie potrzeba weekendów ani urlopu aby spędzić trochę czasu w górach
Zdjęcia drzewa i tego słońca super.
Zazdrościć tylko mieszkania tak blisko gór, że można po 16tej jeszcze sporo połazić.
Popracuj z ludźmi, gdzie pewnie w tydzień spotykasz tyle co ja w pół godziny a zrozumiesz
Choć faktycznie to taki oksymoron, mówiąc o pustce w górach będąc na szlaku
Zazdrościć tylko mieszkania tak blisko gór, że można po 16tej jeszcze sporo połazić.
Dobromił pisze:Ludziska co Wam tak inni przeszkadzają ?
Popracuj z ludźmi, gdzie pewnie w tydzień spotykasz tyle co ja w pół godziny a zrozumiesz
Choć faktycznie to taki oksymoron, mówiąc o pustce w górach będąc na szlaku
- sprocket73
- Kontakt:
-
- Tępy dyszel
Z Beskidem też.
Mi się parę razy zdarzyło iść po pracy w Alpy. Na Grojec.
Mi się parę razy zdarzyło iść po pracy w Alpy. Na Grojec.