Całodobowa ciepła woda , dostęp do kuchni turystycznej 24H sporo miejsca na integracje jak zamkną jadalnie nocleg w 14 osobowym za jedyne 30pln.
Fajnie miejsce na rozpoczęcie przygody ze Skiturami w Tatrach , i można legalnie dojechać rowerem do Schroniska
Schronisko na Polanie Chochołowskiej
- _Sokrates_
Bardzo lubię, często odwiedzam, sporo sypiam. Polecam. Leżakowałem w wielu pokojach, świętowałem, medytowałem, dyskutowałem. Obsługa elegancka, trasy w okolicy bardzo fajne. Wybór kulinarny spory.
I bardzo nie lubię szlaku przez Chochołowską.
I bardzo nie lubię szlaku przez Chochołowską.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- _Sokrates_
- TripSeeker
- _Sokrates_
- TripSeeker
Moloch z poprzedniej epoki, klimat jak w internacie czy akademiku z metra ciętego. Orientacyjne dobry punkt rozświetlony nocą. Zdecydowanie omijać w weekendy, gdy staje się docelowym miejscem ordynarnych bib. Glebę najlepiej wspominam na zamykanym holu na piętrze, jeśli się nie myle zwanym potocznie antersolą. Łatwo można znaleźć nieokrzesane typki na szybkie wypady, ala podwieczorne kółeczka na okoliczne pagóry.
Obiektywnie JEDYNY plus: poczuć poranną górską energię młodzieży na śniadaniu w niezastąpionej kuchni turystycznej.. za co 7.7/10.
Obiektywnie JEDYNY plus: poczuć poranną górską energię młodzieży na śniadaniu w niezastąpionej kuchni turystycznej.. za co 7.7/10.