Planuję tygodniowy wyjazd w góry w terminie około 17-24maja (+/- 2 dni jak komuś nie pasuje)
Cel wyprawy jeszcze do ustalenia. Prawdopodobnie Rumunia - Góry Marmoroskie, lub Fogarasze,
Ewentualnie słowackie Tatry - mogą być też inne pomysły, ważne żeby sobie pochodzić po górach - jestem otwarty na propozycje
Jest nas na razie 2 zdecydowanych, dojazd autem, mamy wolne miejsce.
Charakter wyprawy: wyjazd niskobudżetowy, typowy treking bez specjalistycznego sprzętu, zakwaterowanie w namiotach (więc ostrzegam zmarzlaków), toaleta w strumyku, zaopatrzenie na min. 3 dni taszczymy w plecaku.
Jest ktoś chętny?
ewentualnie czy ktoś by doradził co do wyboru celu wyprawy? Fogarasze to pewnie nienajlepszy pomysł bo jednak w drugiej połowa maja to w wyższych górach pewnie jeszcze dużo śniegu będzie (a my nie zamierzamy brać raków i czekanów) Ale Marmoroskie lub jakieś inne góry tego pokroju będą w sam raz.
Ps. Szukam też chętnych na wyprawę ok 2tyg. w lipcu (troszkę dalszy wypad np. Riła w Bułgarii, Triglav w Słowenii, Pireneje, Islandia itp) Jeśli ktoś byłby chętny zapraszam do kontaktu.
17-24maj wyprawa w góry. Ktoś chętny?
Ok.
Paweł, 35l z Krakowa.
Dla mnie wiek i płeć współtowarzyszy nie ma znaczenia, po prostu nie chcę się sam włóczyć po górach bo to trochę niebezpieczne, no i koszty wyjazdu w kilka osób sa zdecydowanie niższe:)
Ostatnimi czasy zawsze w góry jeżdżę z ludźmi poznanymi w necie, bo znajomi pozakładali rodziny, wpadli w pracoholizm lub się rozleniwili i ciężko jest zmontować jakąś grupę ludzi w góry.
Jak byłby ktoś chętny na wyjazd to się odezwijcie.
Paweł, 35l z Krakowa.
Dla mnie wiek i płeć współtowarzyszy nie ma znaczenia, po prostu nie chcę się sam włóczyć po górach bo to trochę niebezpieczne, no i koszty wyjazdu w kilka osób sa zdecydowanie niższe:)
Ostatnimi czasy zawsze w góry jeżdżę z ludźmi poznanymi w necie, bo znajomi pozakładali rodziny, wpadli w pracoholizm lub się rozleniwili i ciężko jest zmontować jakąś grupę ludzi w góry.
Jak byłby ktoś chętny na wyjazd to się odezwijcie.
- Malgo Klapković