Dobromił pisze:Tobie proponujemy pensje, świadczenia emerytalne, premie oraz kulturę i sztukę.
Widzę, że to poważna propozycja. Rozumiem, że umowa na pełny etat.
dagomar pisze:A ja po zerwaniu Achillesów dozuję sobie Zachodnie z umiarem, poszedłem tego roku przez Babki i cierpiałem. Przecież nawet, kiedy człek był młody, to takie 30 km po torfowisku, jak w Kobylej i Raczkowej, albo po upierdliwym jednostajnym zboczu jek na Upłazie i na Salatyn od Jałowieckiej, czy po tym czymś na Jarząbczy było pokutą za niewiadomo jakie grzechy (że o Barańcu na szybko, bo w planie jeszcze Rohacze i Banówka nie wspomnę).
W Wysokich są schroniska, są kotły przedzielające odcinki strome płaskimi, jest wspinanie, co urozmaica trasę, jest prawie wszędzie twardy grunt.
W Zachodnich nigdzie nie jest blisko, z lasu nie można się wydostać, granie nie mają końca, muchy są największym przyjacielem człowieka, a zimą śnieg nie bywa twardy
Prezes pisze:Będziemy musieli rozważyć ponownie kwestię Twojego członkostwa w GAC.
Dobromił pisze:Bez szans na wyrzucenie. Za tą łapówkę co dałem Biskupowi to w GAC - u będę nawet po śmierci.
Kaytek pisze:Ale tego łobuza, to żeby mu nie dać ani grosza
Dobromił pisze:W niedzielę stukneła mi 51 wycieczka
Prezes pisze:O Twoim losie zdecyduje Zarząd - dwuosobowo, ponieważ zostałeś z niego wykluczony w trybie nagłym.
Prezes pisze:Dobromile, nie idźcie tą drogą... Nie idźcie...
O Twoim losie zdecyduje Zarząd - dwuosobowo, ponieważ zostałeś z niego wykluczony w trybie nagłym.
Jako jeden z Ojców Założycieli możesz liczyć na ułaskawienie, ale musisz złożyć szczerą samokrytykę na najbliższym posiedzeniu egzekutywy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości