Pozdrowienia ze szlaków
Główny Szlak Beskidzki
Pozdrawiam z Bieszczad. W czteroosobowej grupie dziś zakończyliśmy drugi etap Głównego Szlaku Beskidzkiego! Dziś wędrowaliśmy przez Połoninę Caryńską i Wetlińską. Przed znajomymi jeszcze 15 dni wędrówki i ok. 450 km. Ja kończę za 2 dni w Komańczy
MOJA STRONA O GÓRACH OPAWSKICH: http://www.goryopawskie.eu/
darkheush pisze: Pozdrawiamy.
Dziękuję.
Jak zdrówko o poranku ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Czuję się również pozdrowiony.
Dareczku daj znać, gdzie będziecie w weekend. Ty możesz stroić fochy, ale Basiek to mi rękę chyba poda na zgodę, nie? Zapytaj. Może nawet wyjaśnimy nieporozumienia z przeszłości. Nie będę używał zdań podrzędnie/nadrzędnie/równorzędnie złożonych, których interpretacja może być różna, zaś zrozumienie przyprawiać o ból głowy, zwłaszcza gdy dnia poprzedniego jeden z nas da sobie nieźle w palnik.
Dareczku daj znać, gdzie będziecie w weekend. Ty możesz stroić fochy, ale Basiek to mi rękę chyba poda na zgodę, nie? Zapytaj. Może nawet wyjaśnimy nieporozumienia z przeszłości. Nie będę używał zdań podrzędnie/nadrzędnie/równorzędnie złożonych, których interpretacja może być różna, zaś zrozumienie przyprawiać o ból głowy, zwłaszcza gdy dnia poprzedniego jeden z nas da sobie nieźle w palnik.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Pozdrawiamy z Komańczy. Póki co nas nic nie zezarło.
Ostatnio zmieniony 2017-08-31, 21:29 przez darkheush, łącznie zmieniany 1 raz.
Primo: powiedziałem cicho, ale ucho złego było w odległości 20 cm, więc mu echo jeszcze grało.
Secundo: powiedziałem z uśmiechem, ale ci dwaj mają tak wyrafinowane poczucie humoru, że szkoda gadać.
Tertio: dobry zwyczaj nie pożyczaj i tej wersji będę się trzymał.
Secundo: powiedziałem z uśmiechem, ale ci dwaj mają tak wyrafinowane poczucie humoru, że szkoda gadać.
Tertio: dobry zwyczaj nie pożyczaj i tej wersji będę się trzymał.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Przecież widziałeś błysk lampy będąc na przodzie busa - byłeś wtedy jeszcze uśmiechnięty.sokół pisze:To uważaj, komu wystawiasz kciuk. Żeby Ci zdjęcia w stopie nie trzasnęli.
Na tyle busa były gorsze warunki do jazdy i ciasno? Jak usiedliście, to od razu zrobiło się luźniej.
sokół pisze:To uważaj, komu wystawiasz kciuk. Żeby Ci zdjęcia w stopie nie trzasnęli.
Widziałem 2 smutnych facetów jakbym (już pisałem co). Pomyślałem sobie, że zrobię im zdjęcie, pewnie się ucieszą....sokół pisze:Nie masz tam jakiejś kapliczki do sfotografowania w poblizu?
Kapliczka była zadowolona.