Się dzieje
Pudelek pisze:Piotrek pisze:Może zamiast szukania dziury w całym i tworzenia wyimaginowanego problemu po prostu wprowadzić do Regulaminu zakaz poruszania tematów innych niż górskie, wszystkie nie górskie wątki i tematy pokasować i po krzyku.
zajeżdża cenzurą. Bo np. ja w swoich relacjach górskich poruszam tematy polityczne i inne, więc co, gdzie ta granica?
Albo bawimy się jak małe dzieci albo jesteśmi dorośli... Jeszcze brakuje nam kolejnych ograniczeń rodem z GS-a... Sorry, ale wtedy dla mnie takie forum będzie niestrawnie nudne.
Ta dyskusja brzmi tak, jakby Seba albo ja powiedział że wprowadzamy jakieś ograniczenia lub regulamin ...
Puknijcie się w głowę, wszystko jest po staremu, a wy sami sobie wkręcacie jakieś filmy
DakOta, Wision odszedł z forum, dla czego, to wie tylko On, nikt go nie zbanował ani mu nic nie zrobił
Adrianie ! Uspokójcie się ! Towarzysz Piotr przyznał się, że to pisał z ironią.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- sprocket73
- Kontakt:
Pudelek pisze:zajeżdża cenzurą
Czas skończyć z cenzurą!
Żądam odblokowania pokoju LGBT
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
Adrian pisze:Puknijcie się w głowę
po takim obraźliwym haśle to pozostaje się tylko autousunąć
Żądam odblokowania pokoju LGBT
bez jaj, zaraz by się to pełno kryptogejów zleciało!
Ostatnio zmieniony 2022-02-05, 20:44 przez Pudelek, łącznie zmieniany 1 raz.
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
Adrian pisze:DakOta, Wision odszedł z forum, [...] nikt go nie zbanował
Aha. No w sumie takie miałam podejrzenie.
Adrian pisze:Wision odszedł z forum, dla czego, to wie tylko On
No nie ukrywam, że interesuje mnie właśnie to.
Visionie - wraaacaaaj!!!
Zawsze trzeba iść. Jak się nie ma gdzie - tym bardziej.
Coldman pisze:Dobromił pisze:A tam wszystko.
Nie tylko tym działem Forum żyje.
Dokładnie, tak. Jak dla mnie ten temat to co się w górach dzieje, resztę mam gdzieś
Chociaż jeden normalny
po takim obraźliwym haśle to pozostaje się tylko autousunąć
Chyba się nie da autousunąć, na koniec musisz jeszcze poprosić o taką przyjemność
Coldman pisze:Dobromił pisze:A tam wszystko.
Nie tylko tym działem Forum żyje.
Dokładnie, tak. Jak dla mnie ten temat to co się w górach dzieje, resztę mam gdzieś
Takie podejście do tematu też nie jest za mądre
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
Adrian pisze:Chyba się nie da autousunąć, na koniec musisz jeszcze poprosić o taką przyjemność
Pamiętajcie, że Vision był adminem, więc mógł popełnić autoseppuku.
Admin może wszystko
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Jak dzieci we mgle, zrobiliście polityczny ściek i dziwicie się, że ludzie nie chcą tu bywać.
Dopóki będą tu świry rzygające wokół nienawiścią do innych, dopóty będziecie się pławili w swoim czerwono-tęczowym szajsie, sami.
Dopóki będą tu świry rzygające wokół nienawiścią do innych, dopóty będziecie się pławili w swoim czerwono-tęczowym szajsie, sami.
"Michnik jest manipulatorem. To jest człowiek złej woli, kłamca. Oszust intelektualny."
R0BERT pisze:Jak dzieci we mgle, zrobiliście polityczny ściek i dziwicie się, że ludzie nie chcą tu bywać.
Dziękujemy za miłe słowo, mamy nadzieję że przyłączysz się do naszej czerwono-tęczowej grupy i razem stawimy czoła politycznemu ściekowi i całej reszcie tego szajsu
Wszak twoja wypowiedź na pierwszy rzut oka wygląda na delikatną i troskliwą, i bije od ciebie miłosierdzie i pozytywna energia prawego człowieka
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
R0BERT pisze:Jak dzieci we mgle, zrobiliście polityczny ściek i dziwicie się, że ludzie nie chcą tu bywać.
Jeżeli ktoś sieje nienawiścią, to na razie to ty. Weź na wstrzymanie.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/