Imprezy górskie
- Tatrzański urwis
- Malgo Klapković
Wreszcie Warszawa ma się dobrze z festiwalami górskimi i to bezpłatnymi
W następnym tygodniu - 11-12 marca 2014 r. o g. 18:30 w kampusie SGGW odbędzie się festiwal Opowieści z gór.
Szczegóły znajdziecie tutaj: http://www.opowiescizgor.pl/Wstep.html
W następnym tygodniu - 11-12 marca 2014 r. o g. 18:30 w kampusie SGGW odbędzie się festiwal Opowieści z gór.
Szczegóły znajdziecie tutaj: http://www.opowiescizgor.pl/Wstep.html
chwastek pisze:Napisałeś post, wyraziłeś swoja opinię, oceniłeś coś, czego na oczy nie widziałeś i na uszy własne nie słyszałeś. I to na górskim forum o himalaistce, alpinistce której ty sam do pięt nie dorastasz.
Właśnie napisałem post, wyraziłem swoją opinię. Ty też tam nie byłaś nie widziałaś i nie słyszałaś , ale swoją suchotniczą piersią bronisz czci swojej bohaterki. Nie dopuszczasz do siebie myśli ,że mogła być chora, mieć grypę, zły dzień ...nie herosom się takie rzeczy nie zdarzają...
Poza tym jednemu się mogło podobać innemu nie, łapiesz taką możliwość? Tu nie Korea Ludowo-Demokratyczna , że podobać się musi wszystkim.
in omnia paratus...
A jakbym był na tym spotkaniu i tak je ocenił to co ? byłby fajny post ?
Właśnie ...miałem nadzieję,że zebrałąś swoją suchotniczą dupę w troki i poszłaś w tzw. pizdu z tego forum. Myliłem się jednak, bo ty ciągle tu jesteś , żeby uwiesić się czyjegoś posta , jak gówno okrętu i płynąć...i bić pianę i powtarzać raz za razem ciągle jedno i to samo. Mam odruch wymiotny jak widzę twój login i myślę ,że w tych mdłościach nie jestem tu osamotniony.
chwastek pisze:coś jeszcze wspomnieć o mojej suchotniczej dupie
Właśnie ...miałem nadzieję,że zebrałąś swoją suchotniczą dupę w troki i poszłaś w tzw. pizdu z tego forum. Myliłem się jednak, bo ty ciągle tu jesteś , żeby uwiesić się czyjegoś posta , jak gówno okrętu i płynąć...i bić pianę i powtarzać raz za razem ciągle jedno i to samo. Mam odruch wymiotny jak widzę twój login i myślę ,że w tych mdłościach nie jestem tu osamotniony.
in omnia paratus...
- Malgo Klapković
- Malgo Klapković
- Malgo Klapković
Basia Z. pisze:Malgo Klapković pisze:Ktokolwiek wie, gdzie jest Żagań
Ja wiem, ale to strasznie daleko.
Blisko! mozna by tam kiedys zlot zrobic okolica ladna! duzo lasu i ruin.
Ostatnio zmieniony 2014-04-23, 19:58 przez buba, łącznie zmieniany 1 raz.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..
- Malgo Klapković
W "Namaste":
11 maja (niedziela ) godz.18
" Moje góry" - spotkanie z Piotrem Pustelnikiem. Pokaz slajdów i opowieść z najwyższych gór świata.
Chyba się wybiorę, akurat jestem w domu, a mam blisko.
11 maja (niedziela ) godz.18
" Moje góry" - spotkanie z Piotrem Pustelnikiem. Pokaz slajdów i opowieść z najwyższych gór świata.
Chyba się wybiorę, akurat jestem w domu, a mam blisko.
Ostatnio zmieniony 2014-05-05, 12:48 przez Basia Z., łącznie zmieniany 1 raz.