Beskidzkie szlaki Laynna
Re: Beskidzkie szlaki Laynna
Oczywiście. Jest masa genialnych i niedocenianych terenów na północy miasta.
sokół pisze:Fajne wyjście, fajna traska, ciekawe zdjęcia z trasy, szczególnie te ze światłem![]()
Na nastepny raz daj znać to Ci pokaże góry w Bytomiu fajne, daleko nie ma a i piwko się znajdzie z frytkami XD
Ja to czekam aż w góry pojedziesz. Z miłą chęcią piwko walnę z Tobą na szlaku, w schronisku
Byłem, w sierpniu 
Ze mną. Ze mną w góry pojedziesz.
Przy okazji - mógłbyś dosłownie kilka zdjęć i kilka słów napisać. Pomogę Ci - zaczynamy. Gdzie byłeś
?
Przy okazji - mógłbyś dosłownie kilka zdjęć i kilka słów napisać. Pomogę Ci - zaczynamy. Gdzie byłeś
Jakiś taki wkurz na świat wyziera z tej relacji, a przecież jesteś jeszcze młody, tzn młodszy od Marka, Spro czy ode mnie. Córa weszła w ten wiek, że prędko w góry z tobą nie pojedzie, trzeba się do tego przyzwyczaić i czerpać radość z wyjazdów bez niej, a nie narzekać.
Ważne, że się wybrałeś, choć trzymiesięczna przerwa.... kawał czasu. Za to miejsce wybrałeś popularne i często pewnie przez ciebie odwiedzane, czyli ABŚ (Absolutny Brak Świeżości). Sorry, musiałem
Plusem tej relacji jest też fakt, że dowiedzieliśmy się, iż Sokół żyje.
Ważne, że się wybrałeś, choć trzymiesięczna przerwa.... kawał czasu. Za to miejsce wybrałeś popularne i często pewnie przez ciebie odwiedzane, czyli ABŚ (Absolutny Brak Świeżości). Sorry, musiałem
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
- sprocket73
- Kontakt:
Nie wkurz, tylko zmęczenie, czy raczej uwiąd starczy.
Jeszcze mi się nie zdarzyło, żebym był w górach sam i narzekał na tempo
A wycieczka fajna, tereny fajne, pogoda fajna i zdjęcia też
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
Przecież czasem coś nasmaruję.
Nie wiem, nie udzielam się, jak kiedyś, dopadła mnie choroba Adriana chyba. Ale że zapowiada się dużo wolnego czasu po nowym roku, to może coś sie zmieni. Może. Nie wiem, na razie jestem na takim smutnym etapie, że nawet nie chciało mi się pisac relacji z Baraniej, Czantorii czy czegos tam jeszcze, gdzie wlazłem po latach nieobecności.
A na siłę tego robić nie zamierzam, bo wyjdzie na odpierdol. A tego bym nie chciał.
Nie wiem, nie udzielam się, jak kiedyś, dopadła mnie choroba Adriana chyba. Ale że zapowiada się dużo wolnego czasu po nowym roku, to może coś sie zmieni. Może. Nie wiem, na razie jestem na takim smutnym etapie, że nawet nie chciało mi się pisac relacji z Baraniej, Czantorii czy czegos tam jeszcze, gdzie wlazłem po latach nieobecności.
A na siłę tego robić nie zamierzam, bo wyjdzie na odpierdol. A tego bym nie chciał.
Gdzie jest Dziki?
Tak na marginesie...
Tak na marginesie...
Sebastian pisze:Jakiś taki wkurz na świat wyziera z tej relacji, a przecież jesteś jeszcze młody, tzn młodszy od Marka, Spro czy ode mnie. Córa weszła w ten wiek, że prędko w góry z tobą nie pojedzie, trzeba się do tego przyzwyczaić i czerpać radość z wyjazdów bez niej, a nie narzekać.
ABŚ - tak dokładnie. Choć w tym ABŚiu celem był stok na koniec. To jednak była świeżość
Wkurz jest. Ale na to, że wolne=kijowa pogoda/brak wolnego=piękna pogoda. Dawno tak nie miałem, że co wolne z piękną pogodą coś miałem umówionego (serwis auta, impreza firmowa pierwsza od 2 lat, koncert Closterów, kabaret). W pewnym momencie wkurz jednak przeszedł w:
sprocket73 pisze:Nie wkurz, tylko zmęczenie, czy raczej uwiąd starczy.
Zmęczenie/zniechęcenie. Nie sądzę, że to uwiąd starczy - choć...kij z tym co to.
sokół pisze: Ale że zapowiada się dużo wolnego czasu po nowym roku, to może coś sie zmieni. .
Zaległy urlop,czy już będziesz emerytem?
Urocze.
Osobnik z banalnych i kuriozalnych powodów przez trzy miesiące nie chodzi po górach ( przerażające !!! ) i z miejsca na forum tworzy się poradnia lekarska
Innym też pomagacie ?
P.s. Bardzo fajne ujęcia z różnymi kolorami drzew.
Osobnik z banalnych i kuriozalnych powodów przez trzy miesiące nie chodzi po górach ( przerażające !!! ) i z miejsca na forum tworzy się poradnia lekarska
Innym też pomagacie ?
P.s. Bardzo fajne ujęcia z różnymi kolorami drzew.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
To w ramach kasy chorych te porady.
Marku, jak pewnie słyszeliście, ma wejść nowelizacja ustawy górniczej. Dzisiaj lub jutro mają głosować. jak wejdzie, to mogę iść na urlop górniczy, bo mam już uprawnienia, a moją kopalnię zamykają.
Marku, jak pewnie słyszeliście, ma wejść nowelizacja ustawy górniczej. Dzisiaj lub jutro mają głosować. jak wejdzie, to mogę iść na urlop górniczy, bo mam już uprawnienia, a moją kopalnię zamykają.
sokół pisze:
Marku, jak pewnie słyszeliście, ma wejść nowelizacja ustawy górniczej. jak wejdzie, to mogę iść na urlop górniczy, bo mam już uprawnienia, a moją kopalnię zamykają.
Gdybyś chciał pracować dalej,to urlop emerycki sceduj na mnie.Jakoś sobie z tym poradzę
Będę dalej pracować, ale nie na kopalni.
Natomiast jak masz coś ciekawego dla mnie na oku, to możesz dać znać
Natomiast jak masz coś ciekawego dla mnie na oku, to możesz dać znać
sokół pisze:To w ramach kasy chorych te porady.
Nic za darmo...czy mają kontrakt podpisany? Bo widzę chętnych na kontrolę