Ale pomoże innym.
Przecież trzeba będzie stworzyć całą bazę i organizację pracy w każdym mieście: dyrektora, 2 zastępców, 8 osobowy zarząd, sekretarki, panie do megafonów, panie w kasach, panów od ustalania rozkładu, panów od wieszania rozkładów, i od nanoszenia zmian w rozkładach.
I oczywiście kierowców. 5 kierowców.
Ty wiesz ile to jest ciepłych posadek do upchania dla swoich ludzi?
Żywiecka klasyka: Przegibek i Rycerzowa.
Piotrek pisze:Ty wiesz ile to jest ciepłych posadek do upchania dla swoich ludzi?
i ksiądz musi wszystko pokropić. Wielokrotnie
laynn pisze:Z Glinki. Rzeczywiście ostatni o 18,40
Ujsoły są chyba najlepiej skomunikowaną autobusową gminą w weekendy w tych okolicach
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
laynn pisze:Z Glinki. Rzeczywiście ostatni o 18,40
Ten bus też widziałem, ale akurat z Rysianki, a nawet z Hali Boraczej czy Redykalnej nie wiele mi dawał. Bo planowałem tam zachód i nie wiem czy bym na niego zdążył po zachodzie, poza tym podobna droga jest do Rajczy na pociąg. Ale tak teraz myślę, że spasował by mi na zachód słońca na Muńcule czy jak to się tam odmienia. Z Ujsoł jedzie o 19:03, więc prawie do 18:00 szłoby posiedzieć na szczycie. Albo ogólnie kończyć tam wycieczkę, niekoniecznie zachodem, co też nie jest takie głupie.
Zgadzam się, jeśli to było zioło. Takie marnotrawstwo...laynn pisze:ludziom dosypywali coś do baku. Naprawdę to skurwysyństwo.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Piotrek pisze:i skomunikowanie nawet kreciej dziury z miastami
Zabłocia z Żywcem ?
P.s. W ciągu ostatniego roku raz byłem w Beskidzie Żywiecki, na Okrąglicy. Czytając o nowych miejscowych zwyczajach doszedłem do wniosku, że mam rację nie odwiedzających tych stron.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu