Atrakcyjny jest,zwłaszcza odcinek który biegnie obok jeziora Ton,skoczni narciarskiej i pięknym bukowym lesie.Wiolcia pisze:Wiem, że upał, ale mnie Małej Czantorii byłoby szkoda.
Jak pod względem atrakcyjności oceniacie fragment szlaku z Goleszowa do byłego schroniska pod Tułem?
10.08.2015 Czary-mary i przeklęta peleryna, czyli...
sokół pisze:chyba jedak zahaczyli, jest zdjęcie z tego stawku pokopalnianego,a potem szlak zasuwa stokami Jasieniowej i wyłazi w Dzięgielowie. Raz tam szedłem, ale tak na pewno było.
No blisko byli;)
Nie wiem dlaczego, ale jakoś bardzo polubiłem tę górkę.
Może to przez te moje koronne spaczenia;)
W każdym bądź razie Pudel wybrał chyba najciekawszy wariant wejścia na Czantorię, ale to jest oczywista oczywistość, bo to Pudel
No blisko byli;)
Ja nie wiem, gdzie byliśmy Ja tylko szłam za tyłkiem Pudla, który mi non stop uciekał do przodu ;P
Wiolcia pisze:Jak pod względem atrakcyjności oceniacie fragment szlaku z Goleszowa do byłego schroniska pod Tułem?
Dla mnie w sumie specjalnie atrakcyjny nie był. Odcinek obok jeziora Ton faktycznie sympatyczny. Mniej więcej w tym miejscu krzyczałam, że nie idę dalej, zostaję tutaj i poczekam, aż Pudel sobie podrepcze i zejdzie na dół Dodatkowo później na drodze asfaltowej non stop mijały nas ciężarówki, które jechały do kamieniołomu. Właściwie dopiero ten następny odcinek czyli od restauracji wzwyż był ciekawy
Ostatnio zmieniony 2015-08-15, 21:55 przez nes_ska, łącznie zmieniany 1 raz.