Sprawy społecznościowe
- Malgo Klapković
Malgo Klapković pisze:Konkursy z relacjami to może prowadzić każdy, kto chce, nie potrzeba do tego żadnych uprawnień
a czy czasem do zobaczenia kto na kogo głosował nie trzeba mieć uprawnień? Bo chyba same założenie ankiety nie wystarczy...
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
Mam pytanie - kiedy i dlaczego użytkowniczka Halinka Ś skonczyła tu działalność ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Jezuuuu!
dopiero dzisiaj zobaczyłem , co się tutaj wydarzyło
Mój kryptonim operacyjny przewinął się w paru postach...chyba się rozbeczę
obrażeni się wynieśli, bo słabi psychicznie byli...a tu twardym trza być , nie miętkim
Jednym słowem - dziecinada!
dopiero dzisiaj zobaczyłem , co się tutaj wydarzyło
Mój kryptonim operacyjny przewinął się w paru postach...chyba się rozbeczę
Malgo Klapković pisze:Ja tu nie widzę nikogo obrażonego
obrażeni się wynieśli, bo słabi psychicznie byli...a tu twardym trza być , nie miętkim
Jednym słowem - dziecinada!
in omnia paratus...
Dobromił pisze:Mam pytanie - kiedy i dlaczego użytkowniczka Halinka Ś skonczyła tu działalność ?
Kiedy? Jakieś 3 dni temu chyba.
Dlaczego? To nie znam szczegółów, taka jej wola, nie wnikam w takie rzeczy, każdy ma do tego prawo i tyle.
TNT'omek pisze:Jednym słowem - dziecinada!
Dla mnie zaś dziecinadą jest bieganie po całym forum za użytkownikami mającymi inne zdanie (chociaż to jest jeszcze zrozumiałe), a potem "płakanie" że powinni ich stąd usunąć (to już nie jest dla mnie zrozumiałe), nie wspominając (a jednak wspominając) o zakładaniu fałszywych kont w tym celu, no ale niektórzy lubią szczekać z ukrycia...
sokół pisze:Tępy dyszel pisze:Internet bawi - kogo stresuje, denerwuje, irytuje, ten ma poważny problem. Osobnikom tego typu, składam szczere kondolencje.
Dokładnie i zawsze mogę zmienić zdanie i jak gdyby nigdy nic, zacząć sobie tu pisać...
Ostatnio zmieniony 2014-04-18, 18:46 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
Vision pisze:każdy ma do tego prawo i tyle.
nie mniej usuwanie swoich postów uważam za dziecinadę i zdania nie zmienię... jeżeli ktoś się wstydzi, że kiedyś gdzieś pisał i chce tu ukryć usuwaniem - to nie działa (już nie wspomnę o tym, że może to nieźle rozwalić stare dyskusje)
Ostatnio zmieniony 2014-04-18, 18:52 przez Pudelek, łącznie zmieniany 1 raz.
Pudelek pisze:nie mniej usuwanie swoich postów uważam za dziecinadę i zdania nie zmienię... (już nie wspomnę o tym, że może to nieźle rozwalić stare dyskusje)
To już inna sprawa, tylko z drugiej strony, każdy i tak może sobie te posty edytować i powstawiać np. "..." i też może rozwalić się dyskusja, więc z punktu widzenia technicznego, jak ktoś chce usuwać konto z postami, to po prostu tak robię. Idąc mu na rękę, żeby nie musiał się męczyć z edycją.
I tak jak kiedyś pisałem, dla mnie posty są jednak własnością autora, a nie forum, więc jego wola. Nie jest tego na tyle dużo, żeby w jakimś bardziej znaczącym stopniu wpływało na zaburzenie dyskusji na tym forum.
Ostatnio zmieniony 2014-04-18, 18:57 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
Vision pisze:I tak jak kiedyś pisałem, dla mnie posty są jednak własnością autora, a nie forum,
a ja kiedyś pisałem, że dla mnie odwrotnie
Vision pisze:Idąc mu na rękę, żeby nie musiał się męczyć z edycją.
to akurat bez sensu - odchodzący zachowuje się jak gówniarz wymazując swoją dawną działalność, więc jeśli rzeczywiście chce to zrobić, to niech się pomęczy, a nie jeszcze mu iść na rękę
Przyznaję się szczerze, że jeszcze nie spotkałem się na forach z taką sytuacją - tzn. oczywiście byli ludzie, którzy wykasowywali swoje posty, ale nigdy nie żeby administrator je kasował z całego forum na ich wniosek.
Ostatnio zmieniony 2014-04-18, 19:18 przez Pudelek, łącznie zmieniany 1 raz.