Pokazać dziecku Tatry, na jednym z piękniejszych szlaków!
Przeniosłem dwa ostatnie wspomnieniowe posty do nowego tematu w sekcji "rozmowy o górach", mam nadzieję, że będzie interesująco.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
W 2003 r przeszliśmy ten szlak w składzie Anka, ja i jej 7 letnia wtedy córka. Ze mnie wyrósł elegancki turysta
Wdrażaj powoli !
A Zakopane nie jest potrzebne do turystyki po Tatrach.
Wdrażaj powoli !
A Zakopane nie jest potrzebne do turystyki po Tatrach.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
laynn pisze:Prezes napisał/a:
Człowiek chce im jak najwięcej pokazać i nie bierze pod uwagę, że one mają kompletnie inne priorytety. Dodatkowo często niepotrzebnie przykładamy do trasy swoją miarę, a dzieciaki nawet sprawne i mocne na krótkim dystansie nie bardzo mają siły i ochotę, żeby przebierać cały dzień nogami.
Dlatego, zawsze staram się wymyślić jakąś atrakcję, niekoniecznie na zasadzie, w schronisku będzie słodkie w nagrodę.
Pewnie nie ma co męczyć górami dzieci jak nie chcą ( moje nie lubią chodzić ) więc na wyjeździe w góry dzielimy czas aby każdy miał trochę czasu dla siebie ,