Rozmowy o Naszym Team ad 2017
- sprocket73
- Posty: 5935
- Rejestracja: 2013-07-14, 08:56
- Kontakt:
Wtedy już za bardzo na sok się nie nadają, bo zaczyna się fermentacja. Jak się ten moment przegapi to już lepiej zostawić, później dolać % i jest świetna nalewka
Mam na myśli pigwę pokrojoną i przełożoną warstwami cukrem. W momencie wytworzenia sie soku z rozpuszczonym cukrem jest moment, gdy zaczyna delikatnie fermentować i trzeba zdążyć przed tym, by był pyszny sok do herbaty. Inaczej pozostaje zrobic nalewkę, zajebistą nalewkę
Mam na myśli pigwę pokrojoną i przełożoną warstwami cukrem. W momencie wytworzenia sie soku z rozpuszczonym cukrem jest moment, gdy zaczyna delikatnie fermentować i trzeba zdążyć przed tym, by był pyszny sok do herbaty. Inaczej pozostaje zrobic nalewkę, zajebistą nalewkę
- sprocket73
- Posty: 5935
- Rejestracja: 2013-07-14, 08:56
- Kontakt:
Piotrek pisze:i trzeba zdążyć przed tym, by był pyszny sok do herbaty. Inaczej pozostaje zrobic nalewkę
nigdy nawet nie próbowałem zdążyć
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości