Z Łomnicy Zdroju na Halę Łabowską
Ba, spędziła miły wieczór przy kominku i rumie, podczas gdy prąd był wyłączony, bo włączają tylko na 2 godziny, żeby zagrzać wodę. Ogrzewali tylko pół schroniska, bo było mało ludzi, więc wszystkich pakowali do pokojów po jednej stronie, ale jest cudownie ! Mnie się szalenie podobało w tym miejscu. I było dużo kotów
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.
nes_ska pisze:Ba, spędziła miły wieczór przy kominku i rumie, podczas gdy prąd był wyłączony, bo włączają tylko na 2 godziny, żeby zagrzać wodę. Ogrzewali tylko pół schroniska, bo było mało ludzi, więc wszystkich pakowali do pokojów po jednej stronie, ale jest cudownie ! Mnie się szalenie podobało w tym miejscu. I było dużo kotów
No to warunki wprost idealne bym rzekł.
#ziaronaszlaku
Ale fajne tereny odwiedziłaś - bardzo zazdroszczę! Stromizna tego niebieskiego szlaku rzeczywiście zaskakuje - schodziłam nim tylko, ale na pewno zapamiętam to zejście.
Ten szlak jest fajny, ale dla mnie chyba ładniejszy jest żółty prowadzący też do Łomnicy - szczególnie urokliwe są okolice przysiółka Króle. Stamtąd znaki ścieżki dydaktycznej prowadzą do Wierchomli - to też świetny wariant na zejście.
Ten szlak jest fajny, ale dla mnie chyba ładniejszy jest żółty prowadzący też do Łomnicy - szczególnie urokliwe są okolice przysiółka Króle. Stamtąd znaki ścieżki dydaktycznej prowadzą do Wierchomli - to też świetny wariant na zejście.